打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] -為前路準備-[加分活動貼]

關閉 [複製鏈接]
韓國封測已經經過一段時間了,在未來的8月16日將會輪到日本封測

距離台灣封測相信還約剩大約將近2個月的日子,所以在此希望各位有玩過韓國封測的朋友提供測試資料給我們,

不論你是轉貼,自身經驗都一一歡迎!

如果你有興趣和熱心告訴我們你的經驗,可以參考以下表格填寫;

ROII玩家姓名:

ROII總遊戲時間:

ROII遊戲心得::

ROII遊戲感想:

會否參與ROII台灣CB:

填寫後我們會因應你的詳細和實用度加分!

分數由[[ 1 - 100 ]] 不等!

如有誠意熱心者本版版主日後如有封測帳號亦一並提供熱心人士;

希望大家湧躍支持!

活動日期:無限期直至台灣封測
回復

ROII玩家姓名:hihiyou

ROII總遊戲時間:2個月

ROII遊戲心得::不要在海or水中綀,D裝會變橙色 and 如果法c or 士兵拉高lv怪時睇下身邊有冇野可以  比你跳上去因為如果打不過或冇血可以跳上去+hp     p.s你+血時你之前打果隻怪都會+hp

ROII遊戲感想:汁野有D麻煩

會否參與ROII台灣CB:想

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
bebe456 + 5 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:Verzde

ROII總遊戲時間:3 個星期

ROII遊戲心得::好好玩 日日彈game(我既問題),世紀之作 一定要玩

ROII遊戲感想:屈D怪bug 升lv快過喝湯

會否參與ROII台灣CB:一定會~~~~

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
bebe456 + 2 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:waizor

ROII總遊戲時間:1個星期

ROII遊戲心得::好好玩 好好玩..旦係衰彈Game...同[kogn1070]一樣 真係好正 隻game正爆

ROII遊戲感想:我機吾係好順 laglag地...有時汁吾到野.."

會否參與ROII台灣CB:-.-一定會喇  支持ro2

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
bebe456 + 4 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:Redding , Need4Speed

ROII總遊戲時間:1個月

ROII遊戲心得:
配點,, (for新手)
初心者:全str , 目的係以最快速度衝等
job5 轉職... (轉職要到浩德米梅斯既技能店 , 選第一行 , 技能店的地圖十字圖案戈個)

劍士: 我會全加str , 因為防禦力就係劍士既一切 , 而且攻都唔低
劍士大部份輔助技都有用 , 但要買哂就好貴
攻擊技初期最好用係衝刺
盾牌要自己買 , 做任務唔會送(好後期d任我就唔知)
ps.聽說1000防劍士會100%格檔攻擊

巫師:我會加全int , 目的唔只係攻擊力 , 巫師有招技係令int數量加落回避率 , 但唔夠con令命中率有點低
治療術唔升就笨喇... 點解? 冇得解
火,冰,雷三招中以雷為最高攻 , 火略高過冰
有招祈福加物攻同人組隊有用

士兵:全con , 勁高攻同暴擊率 , (咁咪好低命中囉?) <唔會 , 有蒼鷹之眼令con變命中
打怪時 , 精準射擊>旋轉射擊>普攻普攻 , 10job後 , 標記>精準射擊>旋轉射擊>普攻普攻
記得長開蒼鷹之眼
ps.遠攻既命中率低過近攻好多...

盜賊:我會加全dex , 因為盜賊=爆擊and閃避 , 覺得攻擊力唔夠先加d str
短劍精通, 影劍術, 致命刺擊(即係識破)呢d對暴擊有用既我實升爆
攻擊技初頭好似得要害攻擊有用
ps.盜賊初期幾難升 , 建議可以將初心者既精確打擊特質左佢 , 咁賊就多招勁既攻擊技用

小丑我唔想玩.....

做任務係收入既主要來源 , 淨打怪升會冇裝 , 冇錢 , 買唔到技 , 升唔到武器等等等等.... 但打怪升會快過做任

ROII遊戲感想:冇左卡片系統我好失望 , 9成裝備都係冇得交易(賣得比npc) , 抄wow既自給自足特色 , 但又抄唔足有黠失敗 , 好多系統都未完善 , 比唔到大作既感覺我 , 完全唔覺有ro1 既影子 , 如果加番卡片系統就好玩得多喇.
總結: 成隻game係一塊未打磨既寶石(老土!) , 肯比d心機改善既話 , 絕對係隻好game

會否參與ROII台灣CB: 會呀會呀

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
bebe456 + 30 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:Verzde

ROII總遊戲時間:1 個星期

ROII遊戲心得::打D高lvD既怪啦...升得好快><

ROII遊戲感想:3D好正 好玩好多

會否參與ROII台灣CB:一定會><

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
bebe456 + 2 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:Nothing is special

ROII總遊戲時間:2個星期

ROII遊戲心得::隻game需求頗大,所以舊機最好換過哂野,隻game做任務為主,個地圖OK大,新手最好搵人帶

最低配置
CPU:PIII 1.2G
顯示卡:GF 440MX(64M)
記憶體:512M
操作系統:Win2000,XP

推薦配置
CPU:AMD 3000+
顯示卡:7300GT (128M)
記憶體:1G
操作系統:Win2000,XP

ROII遊戲感想:我機配置是遊戲最低配置,所以都頗lag, 汁野有D hard,楂住枝槍退後射好過癮,可以游水GD,好多野玩下,D招OK

會否參與ROII台灣CB:會ga=)

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
bebe456 + 4 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:kyyiu

ROII總遊戲時間:1個月左右~

ROII遊戲心得::主力玩劍士~~比較喜歡防護型的原因^^~~而且又可以加咪攻~~都係用衝刺攻擊~~狂做任賺錢~~因為我覺得呢隻職業比其他職業更需要錢~~而且盾係做任都唔會比我GE- -

ROII遊戲感想:可以係電腦問題~~成日彈GAME~~~同以上2位一樣

會否參與ROII台灣CB:會~~~~但開左學~~一定升得比D台灣人慢好多- -

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
bebe456 + 3 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

ROII玩家姓名:sweet 因為公測人物抽到女-.-

ROII總遊戲時間:2個月

ROII遊戲心得:: -.- 劍士反射盾盾裝左....可以一次幾隻怪而且防同攻高(新手易升)可惜唔可以狂爆水
                    升lv.....而且招振作已經唔係特質技能-.-  想唔晒水.....玩槍手吧.......屈晒機~只要識
                    放風箏(即係同怪/王玩拉打...走圓圈) 不過要好內時間先可以打死隻王仲要無其他主
                    動攻擊ge怪係身邊.....都要幾好ge技巧....之後我玩ge一定係法師啦 -.- 輔助多魔法攻
                   擊力都幾高~又唔洗晒水-.- 自己幫自己加血.......小丑同埋盜賊唔多好 因為個陣未開晒
                   d技....我喜歡ge盜賊較弱 冇雙連擊@0@ 小丑.....應該係輔助ge職業.....無點玩
                   因為無興趣玩輔助ge職業

ROII遊戲感想:太多bug  開頭d裝有等於無  太難升lv  怪好勁-.- 1x lv個陣打一隻怪無左50%血啦....
                    之後打d主動怪  因為我用盜賊  2隻主動攻擊ge怪有時就死........而且好lag 因為連線
                     太遠~

會否參與ROII台灣CB:一定會-.- 搵埋朋友玩~ 希望多d人玩啦~ 組個香港公會

評分

參與人數 1樂點 +13 收起 理由
bebe456 + 13 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對