打印 上一主題 下一主題
收起左側

**最新!三點式事項!已關閉”終極”問卷!請留意新版規**

關閉 [複製鏈接]
原帖由 kenken1212 於 2007-5-8 07:59 發表
Q.1:你認為應該廢除OR不廢除版規7A?
不廢除 但可加大最多幾多張 例10張
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?(不少於12個字)
廢除了 我想呢度變左好多貼都係三點式
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改 ...

最怕就係比人話似色情區!><...
謝謝你既意見^^

原帖由 jkkkkkk 於 2007-5-8 08:47 發表
      應該

Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?(不少於12個字)
      廢除可以令大家無咁以俾人扣分!
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個字)
...

謝謝你既意見^^

原帖由 `12345` 於 2007-5-8 09:41 發表
廢除
Q.2:廢除/不廢除之後有什麼好處的地方?
廢除之後會多左人貼圖 比我地多d來,唔洗日日無新post..
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..
不廢除的話 我覺得可 ...

謝謝你既意見^^

原帖由 [H]死靈 於 2007-5-8 10:18 發表
應該廢除啦....

廢除左~咁樣先會多d好照片睇..
除左樣貌!身材都應包括在唯美內既.三點式正常啦
唔係裸露就唔會 ...

keke~很好~很好!!
開分版好似唔錯~值得考慮!...
謝謝你既意見^^

回復

廢除

今本就係我地思想守舊,其實係外國,美國,英國,法國果d國家d人都唔講3點式係唔正經果d
Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少於9個字)
只要不是過於暴露,還可以接受,或限制圖片的數量,或不得用3點式做主要圖片,如要貼必須與其他圖的比為1:3,1:2等
Q:4:如廢除了版規7A,你覺得會令唯美區的影響大不大?
影響不大,因為我都係好少上黎xd

ps:版主個頭像好靚女a_a
真係你真人xd?

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tiu_mark + 5 同意~~感謝參與

查看全部評分

回復

原帖由 馬奶 於 2007-5-8 11:28 PM 發表
廢除
今本就係我地思想守舊,其實係外國,美國,英國,法國果d國家d人都唔講3點式係唔正經果d
Q.3:如不廢除版規7A,你會 ...

黑妹的頭像當然是她本人(去自貼區可以找到很多)

ps :我是路人甲._.
回復

**版規7A..三點式事項問卷**

NO

咁樣可以吸引多d會員係到回post/開post

點到即止 唔好太個色情的 唔係就扣分

幾大

評分

[H]黑妹 + 5 感謝參與~^^

查看全部評分

回復

廢除

咁樣可以吸引人放多d post,依家好多相都有三點式

廢除還廢除~仲知唔准放誘惑性極高的相

大到不得了-.-"起碼我都會放相-.-""

(私人問題:我發覺好似激嬲你咁-.-"msn唔應人,唔知你忙定你嬲@_@)

評分

[H]黑妹 + 5 @@&quot;

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
我果人認為不廢除 3點式去果d網站睇羅 洗乜一定要係到睇 而且呢到大多人16歲都未夠 好影響
況且我諗想睇3點式既人都係有色之人 因為我都係男人 唔好扮野=.=
3點式我地計佢16歲以下人仕唔俾睇 個壇有5成左右既人係未到16歲
世上美女多不聲數 包得密實 的美女赤有如天上的星星

評分

查看全部評分

回復

廢除

有更多圖片睇.......又唔覺得會係色情喎

禁止色情圖片is ok...3點式不等於色情

大......多了人參觀

評分

查看全部評分

回復

原帖由 馬奶 於 2007-5-8 23:28 發表
廢除
Q.3:如不廢除版規7A,你會 ...

..先感謝你既意見~
後..要感謝你既讚美!~^^

原帖由 tiu_mark 於 2007-5-8 23:35 發表

黑妹的頭像當然是她本人(去自貼區可以找到很多)

ps :我是路人甲._.

太樣衰~給自貼區蝦主刪哂!keke
咩路人甲=.="?關咩事

原帖由 ﹝●﹏●﹞ 於 2007-5-9 00:29 發表

NO

咁樣可以吸引多d會員係到回post/開post

Q.3:如不廢除版規7A,你會有什 ...

感謝意見~...^^

原帖由 啟文仔 於 2007-5-9 00:36 發表

廢除

咁樣可以吸引人放多d post,依家好多相都有三點式

Q.3:如不廢除版規 ...

你幾時有add過我牙!><..
我都完全唔知......!!!-.-'
感謝你既意見~..

原帖由 [S]chinho1990 於 2007-5-9 04:51 發表
我果人認為不廢除 3點式去果d網站睇羅 洗乜一定要係到睇 而且呢到大多人16歲都未夠 好影響
況且我諗想睇3點式既人都係有色之人 因為我都係男人 唔好扮野=.=
Q.2:廢除/不廢 ...

你既意見都不錯!~..
謝謝你嚕!~^^

原帖由 momojai123 於 2007-5-9 11:11 發表
       廢除

有更多圖片睇.......又唔覺得會係色情喎

Q.3:如不廢除版規7A,你會有什麼建議去改善?..(不少 ...

感謝意見^^

回復

我認為應該廢除
      因為本人覺得三點式不等於色情,反而多種的美態欣賞會更好
      修改為可以有三點式,但不準有色情(色情即露點等)
      我覺得就不大,因為三點式在現今的社會上都不是什麼大事

評分

tiu_mark + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

原帖由 [H]黑妹 於 2007-5-9 12:24 PM 發表

..先感謝你既意見~
後..要感謝你既讚美!~^^

太樣衰~給自貼區蝦主刪哂!keke
咩路人甲=.="?關咩事

感謝意見~...^^

你幾時有add過我牙!>

因為........所以.......... = ="

就是我喜歡而已.....:lol

關於msn嗎......我好像沒有黑妹的msn
回復