打印 上一主題 下一主題
收起左側

你對本版版主的評分是..!?

關閉 [複製鏈接]
原帖由 公仔麵” 於 2006-12-20 21:50 發表
我覺得黑妹做左版主之後..做得好好"
有幫tiu_mark 手!有加分扣分等等"
我會比黑妹5分-v-"

多謝你耶 竟然有人會留意我...~
突然間..覺得好感動.......
多謝你給我5分耶!!~~
回復

呢個板 ge板主都做得幾好...不過我有時見到d 真係幾令ge圖..就無加分
希望能改善這一點...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
tiu_mark + 2 感謝發表

查看全部評分

回復

呢個版我覺得都管理幾好..版主既效率都幾快
但係有時有人唔多夠字數都冇扣分...版主要打醒十二分精神了
或者唔想咁辛苦..可以學巨商版
如果發現有需要扣分的情況而比版主更快留意到...加分
呢樣又可以減少版主調查有冇會員犯規的情況
我中文水平能力太低...唔明敬請原諒

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
tiu_mark + 4 感謝發表

查看全部評分

回復

比較小加人分~
如果多返d就好啦~
多d加分d人仲會post多d靚女相~

評分

[H]黑妹 + 2 有感想~

查看全部評分

回復

下...
唔係掛...
佢地成人加人分嫁啵....
佢地係好小有既好好好人板主殷....

評分

[H]黑妹 + 2 有感想~

查看全部評分

回復

效率好高=)
因為我貼錯野佢發現得好快@.@
仲通知左我先.
佢知道我唔知唔貼得o個di之後
不但冇扣我分
仲同我講不知者不罪
很好人唷><

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
tiu_mark + 3 有個人感想

查看全部評分

回復

我覺得板主做得幾好..
都冇乜點扣分..有發表自已感想既回帖都有分加既@.@..

評分

tiu_mark + 2 感謝參與

查看全部評分

回復

版主可能未見過我吧- - 因為我很少來+上我不回的-v-不介意嗎?
我看見..在出力的就是你哦.版主..我投了最好..kaka

評分

查看全部評分

回復

我就投左4分-.-因為...淨係見你加分扣分(扣分好似未見過)-.-''跟住好似...冇咩野做咁-.-''

評分

查看全部評分

回復

我俾5分   因為版主都幾落力   同埋經常自貼   同送上美麗照片    貼這個版的版名更貼切

評分

[H]黑妹 + 2 感謝參與^^

查看全部評分

回復