劍術討論區

原帖由 ∼HoNG∼ 於 2007-1-1 00:37 發表
全力劍唔勁

全力58lv,,2000血同過千內,,

劍手小一擊...全力劍除非有+9劍
唔係又係比刀一擊打死
如果你58lv唔係全力,,有3500血上,,刀手就算爆一擊都要幾下先k.o到
劍e家係要屈多血,,+上你58lv有勁武唔會 ...

你可以食符咖嗎-_-唔係窮到符都沒錢收丫
你講得無錯@.@我的確49+9 6字劍 
重有 6字+2力手追70 同對 6字鞋追28 夠唔夠做丫^^?
我食行符有4200血-_-我畀人用69+9刀爆攻擊打我3600 畀你頂到刀手爆擊一下又如何?第2下咪又係死
不如同刀硬食同好玩A_A唔好玩到咁縮
重有唔好下下大陸玩家啦- -大陸北京有1層技書賣 香港又唔見有∼
天書咩,佢地講,你又知人地玩得勁?同你講既,分分鐘係D廢人黎

回復 支持 反對

我以前都睇好好多個d平均劍既post..依家我先知....平均..唔係加心......
all加力既都唔應該加心....因為..你升上去....心係一空會有...升lv就算係打坐..都係兩3下ko d怪..心加係無用.........真係加力仲好.....依家d人有勁裝...你幾多mp都無用...
4力2體5力2體or 全力..都ok..最緊要係睇裝.....
回復 支持 反對

我真係好迷妄~
唔知做力劍定係均劍請幫幫我
回復 支持 反對

其實看個人, 你自己怕死不?

力劍是你像刀一樣全力加嗎?

那你狂出月迷攻不夠高但又不夠內力出技時怎麼辦- -''?

試試均劍吧!
回復 支持 反對

18lv劍~8層月迷 全力
一招都係扣五百幾 點先可以+強d攻
同埋要專修邊屬性~吾該俾d意見
回復 支持 反對

屬性?

一般劍手是配合水3的
因為月迷的最遠距離剛好超出了法術的攻擊距離
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對