打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [投訴]請將你的投訴心聲回覆在這個帖吧!

關閉 [複製鏈接]
我真係無野好講 . . . 服左佢 -.-
封測lag都話ja . . . .
我岩岩玩完 . . .
入game打帳號畫面 要等平均40秒-1min
選取人物後要等成 1min-1.5min -.-
跟住試玩墨魂同王道ser
走一步 成個人物簡直係直飛拉一步 雜到無野好說 . . .
跟住禁其他野 . . . 唔知等成幾多秒先出黎 。
唉 = = 無奈+無望 。
回復 支持 反對

我想投訴既係墨香成日卡血 今到我成日都好似好快無血 要食hp水 搞到無錢
回復 支持 反對

1. 倉太細
2. 幫會頻道都有 "洗頻" 限制

3. 可否關掉"扣血時畫面會震"
    今天玩12小時後非常想嘔
    根本無法長時間持續玩~ 對短時間也多少有影響
    請最少修改至可讓玩家調校震或不震
回復 支持 反對

平衡?
好多地方都無平衡啦
刀手+力一擊機會高過其他職業
刀手武器+1+攻多過其他職業
咁叫公平?高LV個陣刀手下下都爆,點打?就算弓手同暗器未改技,都未必P得贏
而且刀手東風浩蕩打得有遠,咁樣叫近攻職業?
拳,槍,劍都有遠攻技,點解又無改佢地?
最重要就係佢地+力有+一擊
點解弓手、暗器無?
咁樣搞法,弓手、暗器遠攻GE優勢去左邊?
提議:
佢地升LV快,係因為打GE範圍大,只要改1改就K
最好+敏有+一擊  5係高LV會超級5平衡,暗器弓手根本無的玩!!!!

另外關於法師,有降攻技能,但法師﹢心,咪降5到佢D攻?5公平哦!!!
而且D怪防高,屬性防低,法師升LV都好快,特別係火法師,(雖然宜家少人玩)你又5改法師?

關於弓手同暗器,我真係希望雲起可以改1改
﹢敏可以﹢一擊!!!!
減少打GE範圍  升LV就慢啦  另外破天可以﹢快出技時間,5係平均出1下破天,人地出兩下技!
回復 支持 反對

睇完依幾十個post, 得出一個總結:

雲起係一間唔多適宜管理online game的公司......
有件寶物都唔識得用佢
管又管唔掂, 不如比第二間做好過啦
依個世界永遠只有一d利字當頭的公司最快滅亡.....
星空同星夢就係一個好例子, 佢就係因為玩錢玩得太勁攪到依家就泥死

講番正題
就好似暗弓係勁過頭咪改廢少少加番勁少少其他職咪重好
等人可以玩多d唔同職, 做管理ge收入咪重多.....

另外防外掛防到要人熄左個防毒同firewall都己經死得
今時今日咁ge服務態度點得嫁

最攞命就係重覆亂Online的後塵, 嘜Q都要用真錢買, 重要斷件計果隻
點解唔學下瑪奇咁食月費plan, 人地買你plan就比多D add value service同主線任務,
無就唔使玩....(筆者按:瑪奇依家都唔係好得幾多)

我所帶出的並不是想盡數雲起不是, 我都係果句, 在商言商, 燈油火爉都要錢
之不過咁樣ge經營模式到不出3個月就會現曬形, 到時比人通殺唔好話我無提雲起所有同工.(當時星夢剛剛開始出現問題的時候,我係2kf星夢板都post過類似ge野, 換來的卻是比 人圍插, 到最後死曬)
大家都係搵兩餐遮, 使唔使做到咁絕, 亂Online已經比你地雲起攪死左(亂online本身有主線任務, 唔知點解雲起無開到), 我(地)唔想墨香都係落得同人收場
回復 支持 反對

係lor~~~我好憎雲起個個防外掛程式lor,
又話防外掛,但係我就見到大把人係墨魂用加速外掛lor,
攪到大把人個金鐘+到master,
但係我地無用外掛就反而要關掉防毒同firewall,
點做野嫁~~~!!!雲起~~!!!!
回復 支持 反對

仲有ar,我而家好憎雲起cut左無相3個分流lor~~
攪到大把人jam住係鄭州同秦密室~~!!
點樣up lv ar~~!!雲起你一係俾番5個分流,
一係就開多幾個秦密室2,3.........
如果唔係點升lv ar雲起~~!!!
再者,我要投訴d槍手好狗ar,又大力,範圍又大,
真係一定要改改ar!!!!!
d槍手成日炸炸帝走黎砍你d怪,x佢,
又話係槍手不嬲範圍大,唔係特登,
有d仲明刀明槍x番你話你自己唔夠搶姐,
喂~~!!!雲起,你係米有病ar?
又cut ser,又少怪,又俾槍手大曬,你唔係路ar碼?
你一係就:
1)改窄槍手所有招式之攻擊範圍以及將槍手力刀既攻擊力(包括合成與強化所+既攻擊力)全面降低
2)改大槍手既範圍+增多怪物攻擊力+增多怪物數量及減低生怪時間 之後再略為調升弓手暗器拳手劍手之攻擊力
禁樣先至可以公平嫁碼,唔係點樣玩ar~~~
你唔改,公測未完隻game都可以摺埋la~~~!!!!!

[ Last edited by satanalhk on 2006-5-7 at 12:09 PM ]
回復 支持 反對

雲起-.-我好斯文,,唔講粗口既,,我有一件事想問你"!!點解你代理既game,,都會改"???點解唔可以易升d"??點解你要整到原本既墨香咁難升,,"?仲有,,你覺唔覺你代理既game,,都好差,,唔聽人講想點,,唔該-.-
回復 支持 反對

我要投訴雲起 唔出  平步清雲包
回復 支持 反對

可以set/比我地揀
出完技唔會自動攻擊嗎
回復 支持 反對