打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 喂! 大家有野睇啦喂 快d恥笑

其實我hand左機  所以一直冇郁到 你見我冇郁就唔應該打我 所以呢場唔計  果場無正對f91重有50秒 20:10的...  靠人hand機 狂殺唔郁就串人廢料  圖姐 我又po-.-[img][/img]

ss打ss都輸比我隻無正 你又點睇
回復 支持 反對

你理智少少啦  我hand左機唔郁比佢殺番三次之嗎=,= 咁都叫贏?   如果你真係當佢贏左我ge 咁我都贏番佢 咁又係唔係叫和左 重點叫贏左我呢=,=   講真啦 張圖咁細都唔知有冇改到     乜有人叫過我做單挑王咩@_@  thanks果位人兄
回復 支持 反對

其實我係可以把炮落去  因為你太認真 話對我造成永遠污點 認真便_了。。。 你成個勢都輸比我  你只係殺左三次唔郁ge我就甘瘋狂 睇黎我ge勢力係sd入面都幾重要 幾大  其實你用ss都輸比我隻無正 換句話說我贏了你 因此呢個只係廢po
回復 支持 反對

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
甘呀  我又po啦  我贏左你兩場  係咪叫贏左...
拿 你想計贏ge次數又得   計分ge總和又得 點計都係贏緊你= =   我hand左機 殺我唔郁ge三次都可以叫贏? 弱者
回復 支持 反對

比人多一個印像就係輸左比你...  睇黎你真係好認真  睇輸贏睇得好重...  我贏又多過你  分數總和又多過你 總計你輸左比我  你比我叫你做契弟 我放過你啦 ~_~  再講 你輸得起就唔會自爆啦  重要自爆前打boooooooom  你柒唔柒    59.29<---7.7二次方^_^   五十步笑百步
回復 支持 反對

笑死 同一個人開三個ac對我有太多偏見 唔識放大眼光擴闊視野  等我教你地將個重點放係邊啦  重點應該放係計贏ge次數   重有所得總和分數呀   一個二個針死我 重點只著重我ge氣勢 反應  我係咪倒番轉頭講句  多謝你地留意我呀  好似做左明星咁   想引我笑又唔洗做到咁明顯ge 小卒們
回復 支持 反對