打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] Hello, 我係烽人(妍)如果我識的朋友可以入黎相認下>_<

我game名:紅月卡蓮,識就應該識烽人,但唔知係唔係你...當時同我玩個個烽人聽fd(名:connect)講話識佢真人,男仔黎...佢話烽人賣左ac定唔知轉左人玩,我一路都唔知係咪真,不過oc版本我同烽人都有玩開,吹開水,佢仲搵左我入佢個公會打會戰,不過唔記得過左幾耐就少左聯絡同吹水,所以我都分唔到其實我識定唔識你:0)
BTW我知你突自好勁@@
回復 支持 反對

回復 13# carol1314

-0-即係我一路都係同你玩緊,吹水MSN個個應該都係你...開頭個男仔係我fd個小學同學,即係佢一早就賣左ac,咁我仲唔係尼到最早識烽人A_A(not  hehe)咁你完左SD1有無諗住轉SD2/依家有無第二D野玩緊@@ 我同SD個幾個fd約好左SD2再見,雖然可能係伏game...
回復 支持 反對

回復 15# 198765123

尼個事實黎,應該無得唔認~_~
回復 支持 反對

回復 18# carol1314

原來係咁,唔怪得少左傾,轉skype個陣我無加過你同其他無咁熟個D係SD識同埋又有msn個班人。  SD2全名係SD Gundam Next Evolution。youtube有少少gameplay(韓服仲做緊測試)<尼隻就係搞到SD1無左個版權@@
另外尼隻係比D人話緊似pc版高達無雙咁...不過我點都係同班fd玩左先算。不過老老實實我G改後係少玩左SD,轉左玩LOL,因為有fd咁解,如果無fd我都應該唔會玩...
回復 支持 反對

回復 1# carol1314

SK已ADD 應該無add錯(掛?)
回復 支持 反對