打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 消费活动洗唔洗甘频密

你係咪誤會我講咩 凡事唔好睇表面
battleno 發表於 9-1-2015 13:27

每個人 價值觀 唔同
我真係覺得好 濕碎
回復 支持 反對

你看來還是理解錯他的意思...

諷刺這次的消費獎很差

並非指第二項消費獎, 還是想間接地說明這次 ...

蓮の剎那 發表於 9-1-2015 18:36

BARATHUM 在訴說 這個 好像系充值獎,唔係消費獎!
回復 支持 反對

啊,抱歉... 我寫錯 (本人普通玩家,沒留意過兩者

但是我的重點不在消費獎或充值獎

而只是出於好心幫你分析出battleno所說的重點和真正含意
蓮の剎那 發表於 9-1-2015 19:04

從你的用詞  看得出你是好心
在分析出battleno所說的重點和真正含意  多謝你
回復 支持 反對

恕我多口問一句, 你是老手回歸?
蓮の剎那 發表於 9-1-2015 19:24

只是少上 論壇而已
回復 支持 反對

全世界都無人覺得我罵緊你,係你單一自以為是,例如
25樓  “人地又唔係罵你 使唔使咁= =”
26樓  “咪 ...
BARATHUM 發表於 10-1-2015 02:00

什麼 竟然在36楼答
“BARATHUM 在訴說 這個 好像系充值獎,唔係消費獎!”
這確是你訴說呀
 之後 蓮の剎那 先話佢係普通玩家,沒留意過兩者

無人出聲 你就以為 自已一定是對嗎? 你當24樓的話 不是說話嗎??
人地話我誤會 都是正常的 ~ 自已理解一下這個捨意思啦。
一路都係
battleno  同 蓮の剎那 以為是 消費獎

但你卻引用我的話 來指責 你翻看清楚 再說吧

RA (19.52 KB, 下載次數: 1)

RA
回復 支持 反對

蓮の剎那 講緊你同 battleno 的對話,但你就無看清楚 蓮の剎那 寫麼就自以為他講緊我同你的對話,因為你 ...
BARATHUM 發表於 10-1-2015 05:56

有圖有真相 看清楚沒有
回復 支持 反對

我由此致终 都無話過你罵我

說是消費獎的人 不是我  但你卻向我來回應 你這個回應不算是指責嗎

蓮の剎那 一路在說是消費獎
我當然是引用你的說法啦,難道你的說法是錯嗎?!

"無人出聲 你就以為 自已一定是對嗎?"
回應你話 "全世界都無人覺得我罵緊你"

我唔係話 無人出聲

人地係話你有錯在先 我誤會都是正常的
返去問下你老師 咩叫意思  咩叫意識啦

仲好意思話人基本語言了解 都唔識
回復 支持 反對

你真是錯字好多 看得出你是不懂理解 
是 一而再 再而三 係乏略 唔係 三而竭忽略 
係指責 唔係責緊 意思好大分別的

意識是人的神經反應,當人出生時意識就與生命同在,是一種自我感受、自我存在感與對外界感受的綜合體現,意識的基礎是個體具有自我意識與對自身認知能力、對自身行使能力的認可的綜合....

意思是表意人將欲發生一定私法上效力之意思,表現於外部的行為。一個意思表示包含了表示意思、效果意思和外部行為......

維基百科 有得比你查証 仲走去問老師 ?!
原來你真是小學生 怪不得道理講不明 不想跟你再蠻扯下去 完全浪費時間
回復 支持 反對