查看: 46052|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 消费活动洗唔洗甘频密

《SD高達》1月6日完美突擊高達出擊
香港版《SD高達Online》亞古哲斯伺服器已經維護完畢,並重新投入服務,各位高達機師可以馬上登入進行高達大戰!

[維護派獎]
聖誕消費獎賞
聖誕扭蛋幣獎賞
聖誕回歸簽到計劃

[開放幸運扭蛋機4]
●(SR)ν高達DFF
●(S)完美突擊高達
●(AS)傑斯塔/傑斯塔加農

[1月6日活動]

1月機體回饋獎勵

活動時間:2014年1月6日 維護後 至 2014年1月13日23:59

活動內容:於指定時間在遊戲內使用扭蛋幣扭取幸運扭蛋機達一定次數而不能獲得機體「(S)完美突擊高達」或者「(SR)ν高達DFF」的玩 家,將可直接回饋一台機體。

「幸運扭蛋機4」滿400次而不能獲得指定機體的玩家營運基地將直接回饋「(S)完美突擊高達」!

活動規則:
1.活動截止後官方將會進行統計,隨後在維護時統一派發。
2.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
3.此活動只限於使用扭蛋幣抽「幸運扭蛋機4」
4.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果,一經發現將封鎖遊戲帳號。
5.官方保留本活動的最終決策權!

儲值大回饋

活動開始時間:2015年01月06日 14:00
活動結束時間:2015年01月13日 23:59

回饋項目一:單筆轉換45000M幣或以上
獎品:扭蛋幣*50 + 扭蛋機擴充卡*30 + 副官L(3天) + 強化型瞬間移動*20

回饋項目二:單筆轉換25000M幣 - 44500M幣
獎品:扭蛋幣*20 + 扭蛋機擴充卡*10 + 副官L(3天)+ 強化型瞬間移動*20

活動規則:
1.活動可重複參與。
2.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
3.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
4.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果,一經發現將永久封鎖遊戲帳號。
5.官方保留本活動的最終決策權!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD
回復

無特別機體 奉送  唔覺得好正囉
Jack_boy 發表於 6-1-2015 22:26

那個好像系充值獎,唔係消費獎
回復 支持 反對

我有話 係消費獎 咩?
充值獎 唔可以有机體送咩??

你第一日 玩SD??! ...
Jack_boy 發表於 7-1-2015 18:59

我有話你話系消費獎咩?
基本語言了解都唔識?
你第一次讀中文?!!
回復 支持 反對

巨呢句野 係充着我來指責
我無講過 點解要無故 被人指責??!
那個明明是充值獎勵  說什麼"好像"

這麼 ...
Jack_boy 發表於 9-1-2015 04:42

那個好像系充值獎,唔係消費獎

以上句说话只可讲我强调左个活动,关于存有指责成分,那个只系你个人认为。我用“好像”系因为我唔代表官方,官方系有权更改所有活动。
回復 支持 反對

回復  BARATHUM

你係暗示人地覺得係消費獎,種有你前面打多左「好像系」,所以令人誤會好正常
明顯 ...
ben9527 發表於 9-1-2015 13:15

“令人誤會好正常”
多謝你支持我句話,Jack_boy絕對系誤解句話的意識,句話系我寫,所以我絕對知道句話的意識,我可以同你講Jack_boy所了解的“指責”,絕對唔係我要表達的
回復 支持 反對

有錯不認 還要籍口多多 十多歲小朋友的行徑
你無甘既意思 但卻做了這样的動作
你自已知道句話的意識  ...
Jack_boy 發表於 9-1-2015 18:21

全世界都無人覺得我罵緊你,係你單一自以為是,例如
25樓  “人地又唔係罵你 使唔使咁= =”
26樓  “咪就係......問完人地第一日玩SD, 之後比人問番識唔識中文, 好似自己話番自己咁, 只係內容唔同左”

而且你還整日誤會人家講野架意思, 例如
30樓指明 “你係咪誤會我講咩 凡事唔好睇表面”

有时连自己讲过么都唔清楚,例如
35樓“你看來還是理解錯他的意思...”, 人家明明就系讲紧你同battleno的对话(看楼37答话 “啊,抱歉... 我寫錯 (本人普通玩家,沒留意過兩者,但是我的重點不在消費獎或充值獎而只是出於好心幫你分析出battleno所說的重點和真正含),但你竟然在36楼答“BARATHUM 在訴說 這個 好像系充值獎,唔係消費獎!”

由此可結論你讀野下下先入為主,整日誤解人地意識。所以係你單一理解錯我的意識,無關我表達能力或我係唔係十多歲小朋友的行徑事   
回復 支持 反對

什麼 竟然在36楼答
“BARATHUM 在訴說 這個 好像系充值獎,唔係消費獎!”
這確是你訴說呀 之後 蓮の剎 ...
Jack_boy 發表於 10-1-2015 04:02

蓮の剎那 講緊你同 battleno 的對話,但你就無看清楚 蓮の剎那 寫麼就自以為他講緊我同你的對話,因為你再次誤解人地,害到人地要當場澄清,同你解釋他的意思。

點解你會講無人出聲?在41樓我已強調25樓同26樓的存在,如下:-
26樓  “咪就係......問完人地第一日玩SD, 之後比人問番識唔識中文, 好似自己話番自己咁, 只係內容唔同左”  

佢地唔係人?因為佢地講我無罵過你,因为佢地讲架野唔適合你心水,所以你就當看唔到佢地的存在?定係你又再次無看清楚人地寫麼就先入為主的下結論?

點解提24樓,請給仔細。

"人地話我誤會 都是正常的 ~"
如果你放這段話入你篇野,叫我理解的話就係,你承認你已誤會我意識。

甘你又請理解一下,以上24樓同25樓架意識

我清楚我講過麼,我無罵你, 也無你所謂的指責成分
回復 支持 反對

有圖有真相 看清楚沒有
Jack_boy 發表於 10-1-2015 06:02

25樓同26樓的確係以這張圖而作出回答,但係佢地無覺得我罵你喔
回復 支持 反對

無人出聲 你就以為 自已一定是對嗎?
係回應你話 "全世界都無人覺得我罵緊你"

唔係我話 無人出聲 ...
Jack_boy 發表於 10-1-2015 06:07

唔係無人出聲,只係你再次忽略左姐,看如下:-
回復 支持 反對

我由此致终 都無話過你罵我

說是消費獎的人 不是我  但你卻向我來回應 你這個回應不算是指責嗎

蓮の剎 ...
Jack_boy 發表於 10-1-2015 06:40

你竟然问得我“你這個回應不算是指責嗎” 我就答你我無責你,請唔好再而三,三而竭忽略25樓同26樓所講架野,由始至現在都係你一個人覺得我責緊你。如果你再次忽略我講過些野,我係31樓已表態我只係強調左個活動。

“蓮の剎那 一路在說是消費獎 我當然是引用你的說法啦,難道你的說法是錯嗎?!”
連你都引用我所講些野,證明我的強調系需要,係有效,係做得對。

"無人出聲 你就以為 自已一定是對嗎?"
甘現在有人出聲,所以我可以肯定我句話的意思係無錯 (請唔好再而三,三而竭忽略25樓同26樓所講架野)

“人地係話你有錯在先 我誤會都是正常的”
他講我錯係因為我用左「好像系」,如果你再次忽略我講過些野, 在30楼我已經解釋如下
“好像”系因为我唔代表官方,官方系有权更改所有活动“, 我想問,你不停甘引用這句話,係咪要承認你已誤會我句話的意思?

老師話意識也可代表了解
回復 支持 反對