打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 消费活动洗唔洗甘频密

上次果個"儲值回饋"都未派比我,依家又出
你係得ge,G1
回復 支持 反對

回復 10# 鰐島亞紀人

首先補充番,條氣為3.3秒氣槽,中距離機一般都係咁上下﹔

其次把刀係2身位270度,依家好多格機把刀都係2身位180度-360度,除左係得4刀之外同其他格機玩單刀的話係可以平起平坐。無錯,無起手格可以講話係實戰中大大失色,容易被反,但唔代表玩家無能力用佢黎捉人既,除非你硬係要用黎同起手格鬥斬之後輸咁我都無野好講﹔

跟住,完美突係有曲線武器,後來測試番佢個飛標係AS劍突照搬,帶跟蹤+強力減速﹔

最後,火神系數260X10X4,對比S機獨角個頭炮210X6X12,雖然係少左一半傷,但作為短時間爆發黎講完美突係會好爽。當然,你硬係要同光槍機對射咁我就真係只可以同你講:「換機玩把喇少年。」

不過我都明既,好似SZ呢D有靚刀+光槍+跟蹤實彈+倒地+電影彈(抗霸)係會顯得完美突又唔打得又唔射得咖喇,而且佢既武器配置就只適合打前中場,點都會易死,不過勝在你玩落係唔會覺悶:P
回復 支持 反對

真係幾密下, 但1月消費獎賞又唔出埋......突然無哂消費慾......
回復 支持 反對

回饋項目一:單筆轉換45000M幣或以上
獎品:扭蛋幣*50 + 扭蛋機擴充卡*30 + 副官L(3天) + 強化型瞬間移動*20

回饋項目二:單筆轉換25000M幣 - 44500M幣
獎品:扭蛋幣*20 + 扭蛋機擴充卡*10 + 副官L(3天)+ 強化型瞬間移動*20
BARATHUM 發表於 6-1-2015 12:41

今期消費賞真係好正 :lol:
回復 支持 反對

今期消費賞真係好正
battleno 發表於 6-1-2015 22:19

無特別機體 奉送  唔覺得好正囉
回復 支持 反對

無特別機體 奉送  唔覺得好正囉
Jack_boy 發表於 6-1-2015 22:26

我指既正係第二樣 :lol:
回復 支持 反對

我指既正係第二樣
battleno 發表於 6-1-2015 22:29

第二樣野 都係好濕碎,唔會為左 呢d野 而入點!
回復 支持 反對

回復 15# Jack_boy

幸蛋4除左上述種有咩機抽呀師兄
回復 支持 反對

回復  Jack_boy

幸蛋4除左上述種有咩機抽呀師兄
198765123 發表於 6-1-2015 23:35

我只抽到幾部 B Rank 高達(EX),B Rank 神龍高達(EX),
A Rank 加迪薩(EX)  

一部 AS Rank 傑斯塔/傑斯塔加農(EX) 同 一部 S Rank 完美突高達(Lv5)
前后用左 115個coin
回復 支持 反對

完美突擊武器唔錯,係3武比較坑
但貌似難用,上漫貓睇B叔用完突打排名戰好似打得好吃力
回復 支持 反對