查看: 2013|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 任務頻道相關任務一問

我看到有個任要求我用裝有"戰鬥輔助支援的效果"的機體來完成任務,我想請教一下哪個到底是甚麼機體?
有人可以告知我嗎?
回復

而家冇左呢樣野
回復 支持 反對

好似係裝道具來玩,你試試吧
回復 支持 反對

初頻會自動裝上.
而家唔知仲係唔係
回復 支持 反對

冇分咩機體,好似d道具咁要手動裝上
回復 支持 反對

我看到有個任要求我用裝有"戰鬥輔助支援的效果"的機體來完成任務,我想請教一下哪個到底是甚麼機體?
有人可 ...
mgod456660 發表於 27-7-2014 11:51

好似好多任務GM在G改後沒改說明, 去漫貓睇啦, 對軍階對任務做

韩服SD敢达 G变革 全军衔全任务 4月最新图文翻译表
http://www.sdgundam.cn/post/13407_13

回復 支持 反對

回復 6# dragoonkwok

我比較想問.G改之後,任務型要咩副官先開到
新既副官..說明好似個個都一樣
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok

我比較想問.G改之後,任務型要咩副官先開到
新既副官..說明好似個個都一樣 ...
jack0608hk 發表於 29-7-2014 15:42

任務副官要課金, 只用來裝任務PARTS, 其實無咩用, 一般刷EX任/刷圖, 開部射速快高血防果幾部A機/S機已經ok

http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4494166&pid=35254549

回復 支持 反對

回復 8# dragoonkwok

我都知得MISSION 先有用
但佢副官有分A2,A3,B2,B3等等..都唔知邊個係任務副官
個個都得?定個個都唔得?
A2,B2,C2,D2等個說明一樣...(定係我SD 問題?)
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok

我都知得MISSION 先有用
但佢副官有分A2,A3,B2,B3等等..都唔知邊個係任務副官
個 ...
jack0608hk 發表於 29-7-2014 21:21

當時呢就喺咁, 唔知港服有無, 無留意...

2013年9月12日 韩服SD更新情报汇总帖【覆盖全部更新内容】新机体 任务 部件更新中秋量产牛活动 副官升级活动 限时优惠S机活动 新增任务专用部件 每日任务内容改版 改善UI游戏界面 商城新增商品 机体调整内容 SD敢达最新情报 - 漫猫网 漫猫SD敢达站

http://www.sdgundam.cn/post/19207_2

回復 支持 反對