打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 扭蛋機擴充卡限時優惠 3月21日,有雙重優惠

搭單講台服

5周年了~今次送5頁機庫,台服第一次送正常野
因為港服物資不嬲完勝台服~ ...
leunghoi80 發表於 19-3-2014 12:53

唔係阿,係港服得消費活動果時,
台服已經有活動送特裝四機體、機庫、防爆...

最近兩個服d活動更加好似對住黎打咁,

例子:[size=1em]歡慶5週年!商城買一送一!

活動期間內,於遊戲內商城(不包含秘密商店)以M幣購買以下指定品項,
即可獲得買一送一獎勵,不限購買數量,買越多送越多!

指定品項如下
機體格納庫*1頁
扭蛋機格納庫擴充券*10個一組
特裝升級組件*30個一組
扭蛋研究推進器(進階)*1個
扭蛋研究推進器(1天)*3個、7個、15個
回復 支持 反對

回復 18# ben9527

最近真係好似對打咁...
回復 支持 反對

最近兩個服d活動更加好 ...
扭蛋 發表於 20-3-2014 15:17

我一直有玩2個服,兩邊都玩到幾高LV下
台服活動好多都真係有=無,次次都送3千5千G幣,經膠5粒就算
今次台服個買一送一又係無亮點
港活動已經好照顧唔消費玩家(上年)
公道果句港活動真係大勝台
人流伺服器就無可否認港係全球最差
回復 支持 反對

回復 23# leunghoi80

冇計, G1以前一次又一次咁趕走左班老玩家
以前班老玩家話再唔做野遲早補唔到獲, 可能佢地一早意識到遊戲時代的轉變
因為咁而挽回唔到一切, 直到現在真係比佢地講中
回復 支持 反對

由3月21日起在遊戲商城單次購買「扭蛋機擴充*30」1組即可獲得加碼回饋「扭蛋機擴充*30」|
3月21日 0:46分左右 單次購買 30個 增到68個> 再購多次 增到98個

即可獲得加碼回饋「扭蛋機擴充*30」| 騙人吧

還我60個扭蛋機擴充

別用.活動結束或開始時間計算以官方系統時間為準。
時差作理由 足足最少過左40分鐘

係你作明 活動時間:2014年3月21日(五) 00:00

另外我要差唔多22日先返到家 沒時間追數
回復 支持 反對

咁21號前唔知情的人, 消費完就真係蝕左
回復 支持 反對

由3月21日起在遊戲商城單次購買「扭蛋機擴充*30」1組即可獲得加碼回饋「扭蛋機擴充*30」|
3月21日 0:46分左 ...
永恆fung 發表於 21-3-2014 00:56

2.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
回復 支持 反對

回復  leunghoi80

以前班老玩家話再唔做野遲早補唔到獲, 可 ...
wella2004 發表於 20-3-2014 16:55

不過我仲未捨得走啊
只係少左上線而已
多左去其他服..
回復 支持 反對

回復  leunghoi80

以前班老玩家話再唔做野遲早補唔到獲, 可 ...
wella2004 發表於 20-3-2014 16:55

想當年果陣勁嘈,又嘈G1,韓服,國服,自己人,真係唔知邊個打邊個
而加唔洗諗啦,好多野難以改變
回復 支持 反對

最近兩個服d活動更加好 ...
扭蛋 發表於 20-3-2014 15:17

台服幅利比較全面,真係時刻有為玩家著想
港服我覺得唔錯既啦,差在佢要你打咁多場咁多日,打少一日都冇獎
分時段方面就係差在唔夠平衡,唔係的話人人有份,永不落空
回復 支持 反對