查看: 6374|回復: 53
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 期待你的力量!重現高達之曙光!(由17號改左做18號開始)

期待你的力量!重現高達之曙光!由今天3月17日啟動,不論老手或者新手,只要於指定時間內完成任務,即送你大量道具作為獎勵!

活動時間:2014年3月18日(一)00:00 至 2014年3月30日(日) 23:59
參加資格:《SD高達Online》玩家
活動內容:新加入玩家參與方式:於活動時間內開通遊戲角色,並於活動期間內每天進行三場「大將戰」、「原作任務」的對戰簽到。即可於活動結束後獲得獎勵,必須獲得經驗才算有效對戰。
新加入玩家獎勵:
‧(S)卡碧尼(覺醒模式)
‧(AR)巨劍型突擊高達E型
‧副官L(3天)*3
‧1000經驗膠囊(滿)*30
‧強化型瞬間移動*30
‧新人類覺醒*100

老手玩家參與方式:於活動指定時段內每天進行三場「大將戰」的對戰簽到。即可於活動結束後獲得獎勵,必須獲得經驗才算有效對戰。
老手玩家獎勵:
‧(ss)無限正義高達設計圖
‧(BS)高達MK-II(泰坦斯2號)機設計圖
‧扭蛋機擴充卡*50
‧特裝點數強化卡*50
‧5000經驗值膠囊(滿)*20

活動規則:
1.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
2.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果,一經發現將永久封鎖遊戲帳號。
4.官方保留本活動的最終決策權!

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
leungyl + 5

查看全部評分

回復

仲有6粒鐘17號就完~一定好多人做唔切
回復 支持 反對

之前多人又唔見你搞咁多活動送咁多野,少人先醒水?都算,你個ser e加廢到咁有冇活動都冇人玩啦。比番個好ser我先算啦
回復 支持 反對

仲有6粒鐘17號就完~一定好多人做唔切
alan28282000 發表於 17-3-2014 17:57

改左做18號
回復 支持 反對

之前多人又唔見你搞咁多活動送咁多野,少人先醒水?都算,你個ser e加廢到咁有冇活動都冇人玩啦。比番個好ser ...
free3618 發表於 17-3-2014 18:00

個ser好極都保持唔到3個月內的水準
回復 支持 反對

加埋打13日,睇黎下個星期先更新
回復 支持 反對

改日任做返以前咁
以前打十五場揾嘅G幣同道具仲多過而家
仲要打足廿五場
個個都咁得閒咩
回復 支持 反對

小~~~~~~~~那~~~~~~~~巴..............................岩岩打完3場LAG SER~~~
回復 支持 反對

‧(ss)無限正義高達設計圖
‧(BS)高達MK-II(泰坦斯2號)機設計圖

已有
回復 支持 反對

次次活動都係無限正義設計圖,有冇d新意?
仲有邊個老手係冇無限正義架?一部仲唔夠咩
回復 支持 反對