打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》2月11日消費活動

睇到,收野快,派野慢
GiantStep 發表於 11-2-2014 21:13

我估佢(你樓上)應該係暗串G1既.......大陸講法叫做高級黑

即係有個國內新聞講緊東莞捉雞雞, 有D大陸網民會表示:我國官員高度自律,眼里容不下沙, 你看, 馬上拉人啦, 多少萬人做這個行業, 玩在抓了
100多個啦

講D抗戰新聞, 大陸共產黨會照樣講到自己同日本人打, 國民黨係後面幫日本人圍攻共產黨, D大陸網民就會黑:

#1 我恨蔣中正阿, 為什麼打輸了
#2 沒有蔣公,沒有中國
#3 樓主高級黑阿, 他說的是恨國民黨輸給那個誰了, 害得我們過著豬狗的生活
回復 支持 反對

等收錢= =
回復 支持 反對

自己公司利益就超高效率
玩家利益就拖得就多 拖夠幾個月搏你唔記得 ...
kennylam25 發表於 11-2-2014 21:13

咦 突然記起某次GM戰好似贏左未派M幣wor
回復 支持 反對

回饋項目一:活動期間累積儲值10,000 GO點到遊戲帳號的玩家可獲得:(SR)突擊自由高達(流星號) +(S)自由高達(高機動 空戰模式)+ 5000經驗值膠囊(滿)x50 + 特裝點數強化卡 x200
請問一下是儲在go帳號那還是把定轉成m儲在遊戲內嗎
回復 支持 反對

我估佢(你樓上)應該係暗串G1既.......大陸講法叫做高級黑

即係有個國內新聞講緊東莞捉雞雞, 有D大 ...
雷臣 發表於 12-2-2014 11:03

乜果d大陸網民唔係比人洗哂腦果班咩 =_=
回復 支持 反對

回饋項目一:活動期間累積儲值10,000 GO點到遊戲帳號的玩家可獲得:(SR)突擊自由高達(流星號) +(S)自由高達 ...
bron8347 發表於 12-2-2014 14:55

理論上佢一定要分析你的遊戲帳號,咁佢正係分折你I GO帳號
點可能查到你久遊帳號(即遊戲帳號)係邊到?
所以你儲值完I GO的同時要轉埋10,000 GO點落久遊帳號先至得。
回復 支持 反對

乜果d大陸網民唔係比人洗哂腦果班咩 =_=
freedom040542 發表於 12-2-2014 15:09

大陸網民, 有水軍*(即類似五毛), 有五毛, 有些俾人洗左腦,只會看中央電視台,成日以為中央很好

但也有一些有自己獨立思考能力的, 特別是一些出過國的那批, 都係同香港一樣, 乜人都有

有時上網睇下佢地講野都幾好玩, 有D講得幾有道理,,,,各行各業什麼人都有, 總有佢地既道理思想值得我地8下
回復 支持 反對

理論上佢一定要分析你的遊戲帳號,咁佢正係分折你I GO帳號
點可能查到你久遊帳號(即遊戲帳號)係邊到?
...
GiantStep 發表於 12-2-2014 15:20

所以話G1當左玩家係佢肚入面條蟲,,講D唔講D   (好似D小朋友去到M記甘,  媽媽媽媽, 我要食好好味,好飽飽餐)   

下次直接來一句需要在某時間內轉點XXXXX M 到SD ACC米得LOL
回復 支持 反對

所以話G1當左玩家係佢肚入面條蟲,,講D唔講D   (好似D小朋友去到M記甘,  媽媽媽媽, 我要食好好味,好 ...
雷臣 發表於 12-2-2014 17:49

咪係囉,句子唔清析咪搵人確認下囉
回復 支持 反對