打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 引發奇蹟的光芒1.28鎖定多重目標!

以全新姿態降臨!自由高達(高機動空戰模式) 鎖定多重目標!
自由高達(高機動空戰模式) 是針對機動性所調整的模式,使自由高達在大氣圈內作出最高速的戰鬥,並能同時配合「全炮發射模式」和「多重鎖定系統」,以高速的姿態對多個目標同時進行攻擊。本機定位在中距離戰鬥型,近戰武器的特色彌補了中距離機體的缺點,三武[雙光束軍刀]可突進一段大距離,面對近距離戰鬥型的機體的時侯不但能防身,甚至可以主動作出突擊,使敵人措手不及!在現今浮游炮被削弱的時代,高火力和大範圍射擊武器才能成為戰場的王者,自由高達(高機動空戰模式) 配備三連射光束步槍[二武]、電漿炮[R一武(超視距)]以及磁軌炮,在中遠、實彈光束上都能應付自如,再配合爆種EX和反中子干擾器EX兩項強力技能,使本機在技能全開的狀態下能夠同時擁有雷達、無限BOOST和底力爆發的能力,足以穿梭各個戰場及演化出各種玩法,自由高達(高機動空戰模式)以全新姿態降臨SD高達!

改了技能嗎?
回復 支持 反對

gameone有特別嘅趕舊客技巧

其實到依家(人流少,server爛...........)仲玩緊嘅玩家大部分都係忠實玩家  ...
kennylam25 發表於 24-1-2014 20:23

如果真係比其他公司搞,但唔保證搞得好唔好,又唔熟悉隻game

跟住到頭來玩家的憤怒只會更多,最後真係等摺埋,
其實遊戲幅利數據增加得愈多係咪真係要交更多的稅,愈多幅利公司資金負擔愈多!?
當然最後要睇G1做化,派野都要分呢樣果樣咁煩=.=,
新手十個入黎就多咪留到一半....(最後又係一個一個走)
老手就一次一次咁忠實入點,到頭來半年先得一兩次令老玩家滿意................
回復 支持 反對

派多d又唔會驚死有人嘈,變相多人玩對兩者都有好處,
其實活動係要有意思定係送好野先叫好活動,有冇聰明人比下意見,
如果派得多獎勵,公司資金真係負擔唔黎(如果有),
完場獎勵唔變,十年都係對戰道具,加上更新進度真係跟足9YOU的話
國服到以加都唔出研究所等等,咁鬼服(港服)只會一成不變
回復 支持 反對

如果真係比其他公司搞,但唔保證搞得好唔好,又唔熟悉隻game

跟住到頭來玩家的憤怒只會更多,最後真係 ...
w474841 發表於 24-1-2014 22:01

我覺得已經冇得再唔好, 除左 長期斷開鏈接(其實成日都有卡loading都已經算係), 帳號d 機,點數無啦啦消失 (咁樣都唔叫做一個玩得嘅game啦掛) gameone有幾熟悉SD,咩野都係要揾9you搞,成日有bugs, 所謂GM一個月在綫時間
gameone今個星期連維護公告都冇出
回復 支持 反對

回復 54# kennylam25

其實我都係受害者之一,至8月G改後有兩個AC出左問題
10月SD信gameone追問,差唔多每個月追問左幾次
一個AC機位90頁機位卡左,同埋另一個AC禁信件箱彈game的bug
到現在佢拖左我就快4個月都未整好...
回復 支持 反對

回復  kennylam25

其實我都係受害者之一,至8月G改後有兩個AC出左問題
10月SD信gameone追問,差唔多每個 ...
GiantStep 發表於 24-1-2014 22:20

我上次任務吉姆圖都個個禮拜追 追足2個半月先比我  唉
你呢個情況可能直接踩上gameone 當面要佢地解決會快d(可能又要揾原廠幫手)
回復 支持 反對

我覺得已經冇得再唔好, 除左 長期斷開鏈接(其實成日都有卡loading都已經算係), 帳號d 機,點數無啦啦 ...
kennylam25 發表於 24-1-2014 22:14

唉,呢d野算9數啦,冇最壞只有更壞,
高達都搞到咁的田地,你叫阿姆羅點樣專心渣高達
回復 支持 反對

回復 56# kennylam25

如果要搵原廠根本冇咩可能,加上我唔知點搵加SD信
但係呢d小BUG咁耐都整唔返,我最介意就係卡機位果到
抽機當滿機,都唔知呢個bug有冇潛在危機係到.....
想搞好佢唔通等成世咩
回復 支持 反對

唉,呢d野算9數啦,冇最壞只有更壞,
高達都搞到咁的田地,你叫阿姆羅點樣專心渣高達 ...
w474841 發表於 24-1-2014 22:24

G1做成咁,啫係
回復 支持 反對

我覺得已經冇得再唔好, 除左 長期斷開鏈接(其實成日都有卡loading都已經算係), 帳號d 機,點數無啦啦 ...
kennylam25 發表於 24-1-2014 22:14

另外我之前部卡多都廢事追,追又唔一定追得返人地最少都要成3個幾月先追得返,比著平時咁搞法實唔記得啦
所以我被迫最後都要買圖合機呀!!卡住d機位咁耐都未搞好= =
回復 支持 反對