打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 聖誕白色巡禮活動頁開放

比佢fake左原來日10場 以為10幾日玩10場 攪到金日冇玩
好彩都仲有2日走盞
回復 支持 反對

說好的(AR)巨劍型突擊高達E型呢
回復 支持 反對

●(SS)V2高達突擊暴風型 設計圖
●(SS)屠龍型墮天使高達 設計圖

●(SR)熾天使高達GNHW/B
●(SR)S高達深度強襲型
●(SR)骷髏高達X1改
●(SR)骷髏高達X2改

呢幾部 邊部實用D?
同埋其實揀SR好定揀SS圖好??
回復 支持 反對

●(SR)S高達深度 ...
眼仔 發表於 3-1-2014 23:17

有錢的話,SS圖隨時都可以買

出過SR就要等出包或等某日再一次放出來抽
回復 支持 反對

●(SR)S高達深度 ...
眼仔 發表於 3-1-2014 23:17

要圖的建議你要(SS)V2高達突擊暴風型 設計圖,
合左出黎攻擊方式簡單,而且實戰上幾好用,
屈到人機的,但抽材料機比較麻煩
要機的建議你要(SR)骷髏高達X2改,比較多遠攻武器,
速度接受到,打近戰唔會太吃虧,好多人都用呢部打人的,
所以呢部整體黎講幾好
回復 支持 反對

回復 13# 眼仔

●(SR)骷髏高達X2改
回復 支持 反對

多謝各位 既建議
回復 支持 反對

咁到我問下
兩隻SR邊隻比較好用,實用呢
回復 支持 反對

咁到我問下
兩隻SR邊隻比較好用,實用呢 ...
simon乂ex 發表於 4-1-2014 03:04

(SR)熾天使R後反格; R前後三武倒地; 移動光束砲台; 遠射程

(不過韓服好像改弱了:R後一武射程減短

More information:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4405160&highlight=Seravee%2BGundam%2BGNHW%2FB

(SR)S高達大機反格; R前一武倒(高攻); R後一武定身,三武狙擊,超遠射程

More information:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4437218&highlight=%2BDEEP%2BStriker

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4412713&highlight=%2BDEEP%2BStriker
回復 支持 反對