查看: 2028|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》亞古哲斯正式開放

《SD高達》亞古哲斯正式開放                                                                    

香港版《SD高達Online》亞古哲斯伺服器已經維護完畢,並重新投入服務,各位高達機師可以馬上登入進行高達大戰!

【維護派獎】
‧11月消費活動
‧11月機體收集賞

【雙經設置】
雙經開放日期:12月06日、12月07日、12月08日
雙經開放時間:每天晚上8點至10點

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
leungyl + 5 1ST

查看全部評分

回復

‧11月消費活動

已確認收到相關東東

可惜二獎派錯了

本身派既好似係"基拉.祖魯(安傑洛專用機)光束散彈槍"

但派錯成為"基拉祖魯(安杰羅專用機) "

PS:唔多搞得清D機名, 機名以戰記為準
回復 支持 反對

‧11月消費活動

已確認收到相關東東

可惜二獎派錯了

本身派既好似係"基拉.祖魯(安傑洛專用機)光束散彈槍 ...
雷臣 發表於 3-12-2013 17:52

冇派錯囉(好似係)
回復 支持 反對

‧11月消費活動

已確認收到相關東東

可惜二獎派錯了

本身派既好似係"基拉.祖魯(安傑洛專用機)光束散彈槍 ...
雷臣 發表於 3-12-2013 17:52

公告已被改了!!!!)
回復 支持 反對

公告已被改了!!!!)
大大佐 發表於 3-12-2013 20:44

冇乜點留意, 但按正路應該係送散彈的那台br機, 因為另一部br狙擊機早前消費活動已經出過

而g1既$450消費活動所送既abc機係次次都不一樣, 冇一次重覆過

"基拉.祖魯(安傑洛專用機)光束散彈槍" 同"基拉祖魯(安杰羅專用機) " 個名好接近

應該係之前g1員工搞錯左入面既機體名稱, 之後就將錯就錯吧

佢派乜都冇所謂, 反正佢以前犯過n甘多錯加上而家ser 經常神lag, 由得佢
回復 支持 反對

我真係為左果隻而充值LAW, 今次肯定冇得回番比我地啦, 佢可以自己隨便改公告咁都得
回復 支持 反對

唔知第幾屆追數戰士又開始喇~~
回復 支持 反對

冇乜點留意, 但按正路應該係送散彈的那台br機, 因為另一部br狙擊機早前消費活動已經出過

而g1既$45 ...
雷臣 發表於 3-12-2013 21:02

[tr][/tr]
啱啱有點時間,諗住望一望就走,點知比我睇到白痴野.....

安杰羅,安傑洛好明顯係同一條粉皮唔同譯名,只不過賤記搞錯,整左2個名出黎

慢貓分別譯作居勒祖鲁(安杰洛专用机),居勒祖鲁(安杰洛专用机)(光束散弹步枪),
當初我都有諗究竟係邊部.不過基於2部居勒祖鲁都廢,AR果部又有既大前題,要左大魔BB就算

回復 支持 反對

我真係為左果隻而充值LAW, 今次肯定冇得回番比我地啦, 佢可以自己隨便改公告咁都得 ...
大大佐 發表於 3-12-2013 21:15

我反而冇乜所謂, 其實g1本身公告應該搞錯左, 而我地玩家又冇睇清楚....

g1自然又將錯就錯 我平時都係睇有消費活動就直接消費$500左右齊機

到佢下期消費活動或出優惠包再說吧, b機優惠包最多就50幾蚊, 唔算貴
回復 支持 反對

唔知第幾屆追數戰士又開始喇~~
工口仔 發表於 4-12-2013 15:15

梗係用N啦
回復 支持 反對