打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》10月22日線上活動

盒上有嗎?
蓮の剎那 發表於 22-10-2013 13:06

55,細心看看
回復 支持 反對

回復 19# w474841

已經唔係銷售手法既問題,通告同派獎出錯已經唔係一次半次。 你話職員可能唔熟悉高達D名搞錯,我可以接受,但十名同十個呢D邏輯問題,根本正常一個職員只要認真少少做,根本就唔會發生。 我想鬧的是態度問題,次要的是g1的管理問題。
回復 支持 反對

回復  w474841

已經唔係銷售手法既問題,通告同派獎出錯已經唔係一次半次。 你話職員可能唔熟悉高達D名搞 ...
ZakuV 發表於 22-10-2013 13:11

55,十分認同,如果幫多d鼓勵下G1,可否提高佢地的管理士氣呢xd
回復 支持 反對

紋章數量達到11-20個:(SS)自由高達(流星號)+1000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡10
紋章數量達到21-30個:(SS)正義高達(流星號)+1000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡10
紋章數量達到31-50個:(BR)地獄犬巴古(亞雷克專用機)+1000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡5

咁睇黎都幾難拎到:dizzy:
回復 支持 反對

盒上有嗎?
蓮の剎那 發表於 22-10-2013 13:06

其實是因為他有2個模式,一個是單單同龍合體(NU Gundam),一個是龍鳳合體(Hi Nu Gundam),所以你話距是NU 又德,是Hi Nu 都德。
回復 支持 反對

回復 23# w474841

好吧,G1的職員今次冇打錯D高達名啦、搞左雙經活動啦、又搞消費活動獎啦,又每個月準時更新到啦... 我真係好開心~ 繼續支持你地~
回復 支持 反對

紋章數量全區排名第1-3名:(SS)獨角獸高達(光束格林機槍)+1000經驗值膠囊(滿)x20+特裝點數強化卡20
紋章數量全區排名第4-10名:(S)百式改+1000經驗值膠囊(滿)x20+特裝點數強化卡20
章數量全區排名第11-20名:(SS)自由高達(流星號)+1000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡10
章數量全區排名第21-30名:(SS)正義高達(流星號)+1000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡10
章數量全區排名第31-50名:(BR)地獄犬巴古(亞雷克專用機)+1000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡5

岩岩睇的,嘩,未見過d _街咁_街
回復 支持 反對

盒上有嗎?
蓮の剎那 發表於 22-10-2013 01:06 PM

這人盲了 拖出去
回復 支持 反對

專業是手段,昨天通告的更新檔錯覺
w474841 發表於 22-10-2013 12:54 PM

反正本月是沒什麼玩
回復 支持 反對

孔明Re-GZ有咩問題(唔好意思認真咗)
回復 支持 反對