查看: 5222|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 港鐵「e分鐘著數」獨家購點優惠

即日起,港鐵站既「e分鐘著數」購買GO!Card可獲得優惠!購買600點GO!Card加送30點,一共有630點!同樣購買800點GO!Card亦會加送30點,一共有830點!優惠期有限,欲購從速!

港鐵e分數著數機
600點 GO! Card:售價港幣$150
(特別加送30點,共630點。)

800點 GO! Card:售價港幣$200
(特別加送30點,共830點。)

售賣地點:港鐵e分數著數機獨家優惠,在於港鐵e分數著數機購買,可額外獲得30點。

港鐵站及港鐵商場內均設有「e分鐘著數」機
港鐵站:中環、香港、金鐘、灣仔、銅鑼灣、北角、太古、尖沙咀、佐敦、旺角、太子、深水步、葵芳、荃灣、九龍塘、觀塘、坑口、寶琳、東涌、沙田、粉嶺、馬鞍山、天水圍站
港鐵商場:德福商場、青衣城、杏花新城

注意事項※
‧ 額外送點優惠只限「e分鐘著數」機,優惠期有限,優惠期過後恕不另外通知!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
AtroCity + 5 1ST

查看全部評分

回復

第一次搞呢D野....望落去幾好..

不過.....

我好想知有冇成年人會係公眾場所買GAME點

PS:我自己買時就一定唔好意思~~~~~
回復 支持 反對

不過.....

PS:我自己買時就一 ...
雷臣 發表於 23-8-2013 18:06

比熟人見到真係無話可說:lol:
回復 支持 反對

我仲以為G1買起左地鐵= =
回復 支持 反對

比熟人見到真係無話可說
199xabc 發表於 23-8-2013 18:07

同你講啦. 前幾年SD岩岩出時, 真係聽到條街既打工仔阿, 成年人阿,講收工反去打幾場之類

一年唔使,慢慢見到在街邊討論SD既人, 由打工同埋成年人變成小朋友,中朋友

同朋友講我有玩SD,D人真係登大隻眼, 唔信你甘, 唔係阿, 甘低能仲要甘多小學雞既GAME你都玩

所以阿...

而家真係唔敢同人講我有玩SD, 包括女朋友

這怪誰?

這怪誰?

好了, 食飯!!!
回復 支持 反對

不過.....

禁個部機唔一定係買點ge@@
所以應該無咩所謂啦= =(?)
回復 支持 反對

G1係度老點
根本由一開始都係呢個價
吾係限時同加送30點
回復 支持 反對

不過.....

唔係第一次

e分鐘著數 買Gameone 點有平 之前都出過

我記得我買過一次= =

其實去網吧/淘寶 更加平
回復 支持 反對

我唔講sd
人地問我有冇玩槍game 我都唔好意思講玩ava(因為街邊係咁講battlefield)
回復 支持 反對

禁個部機唔一定係買點ge@@
所以應該無咩所謂啦= =(?)
anthony0222 發表於 23-8-2013 19:41

甘入少少冇壞......冇人入點隻GAME點玩落去
回復 支持 反對