查看: 13552|回復: 94
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 南服自稱第一80組星宿尼路厚顏無恥~(新增扮無辜搏同情語錄

係唔比你
你吹咩吹咩吹咩
你插到咪插
比你插完我少塊肉痛左就驚姐
唔痕唔痛咪咪有個"瘋"狂嘅粉絲追我po ...
fongkapan 發表於 9-5-2013 19:53

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4403735&highlight=80%E7%B5%84

首先第一星宿放千8~_~呢個世代放千8? 玩咩 45石AC 千8蚊

第二 由呢個POST
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4403948&extra=&page=13
可以睇到呢位哥仔 點樣挑釁北SER各位80組

第三 自稱打人爆擊5皮
除完石我地鬥咩?鬥會防鬥會心?鬥內攻?鬥修練?我呸,咁嘅修練都話天ser 第一天龍
連你認為嘅垃圾星宿都高過 ...
fongkapan 發表於 19-11-2012 23:20
小姐,我講緊係打人暴擊5萬。你冇睇錯我冇打錯,係打人5萬
打怪我爆25萬架抱歉=)
唔爆果10萬8萬咁雞,係你 ...
fongkapan 發表於 19-11-2012 23:43

同時 係無圖支持佢既論點 即打人5萬~"~ 係無圖的

第五 我開POST http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4407940&highlight=80%E7%B5%84
呢條友入黎挑起罵戰 做埋晒小學雞野~_~ 搞到最終比人DEL POST 咪以為我唔記得

第六 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4404517&highlight=80%E7%B5%84
此貼已道出80組"第一"星宿理虧之處 各位可以慢慢參詳下
重有另外一個貼我搵唔返 事原人地想評119明教 呢位尼路先生就拎佢80組星宿既貼比人參考 我想知道 80組同119可以點樣參考? 係比你上位定點?
最近又有40組既分享貼 尼路又將佢既"個人觀點"同人爭論 咁我想知 40組既貼同80組不嬲唔同 點解要將你既觀點套嚂人地到要人接受? 人地唔同意你插返你轉頭你又死都唔認錯?

最後 希望呢個貼可以令呢位80組南SER第一星宿呀尼路 "康慨咁將佢既3連爆 5萬1輸出比大家睇下
PS:真元前後會有分別 但我相信佢真元後依然無5萬1輸出 \

續後話:
尼路哥影完兔仔之後比人插依然要囉返個尾彩
節錄尼路金句:
咁我交易區個帖講南ser 野又關你d 乜事呢???你又落黎搭嗲???憑你係天ser 嘅80組第一??天ser 同南ser 有關 ...
fongkapan 發表於 10-5-2013 22:19

即佢認為 我係撩佢在先 又拎佢交易區D野出黎講 但問題係
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4435586&extra=page%3D1&page=4
第35樓已例出所有尼路早前撩我既對話 佢好似完全忽視呢一點 只係顧眼前比人插佢傷害既事
小結 尼路好大喜功 歪曲事實 經常在討論區內以"個人意見"之名義 實串其他會員之實~ 不知大家點睇呢~~~

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
浩B + 1 內容精彩

查看全部評分

回復

等睇5m1甘op既攻擊山水畫
回復 支持 反對

等睇5m1甘op既攻擊山水畫
c.c_hin 發表於 9-5-2013 21:48

你睇晒咁多個POST你就明嫁啦 呢個post上面d超連結~~~
回復 支持 反對

溫馨提示:請注意自己言辭..保持克制,,,,我會密切留意此帖LOL
回復 支持 反對

溫馨提示:請注意自己言辭..保持克制,,,,我會密切留意此帖LOL
∼香B∼ 發表於 9-5-2013 21:51

版主你都留意下呢條友仔啦 依家問題係出係佢身上~_~ 又吹水又成 我諗你都心中有數啦 我話我平推過萬有晒相無呃水
呢條友吹到5萬1 粒水唔比圖~____~ 又成日係人地post到道出"自己觀點" 但人地唔接受又係到串串共 咁版主~___~你認為到底誰是誰非呢
條友搞到評我天龍個post del左 我都唔理佢 上次有人扮我係樂古開post條友又撩交嗌 我忍到今次先開post公開質問條友是否有誠信問題~~~
回復 支持 反對

版主你都留意下呢條友仔啦 依家問題係出係佢身上~_~ 又吹水又成 我諗你都心中有數啦 我話我平推過萬 ...
南官彩兒 發表於 9-5-2013 09:54 PM

我既職責就係企係一個中立角度去維持個版既和諧...當然我都係一個正常人,,我對所有事都有自己既睇法...但基於我既身份,,會員之間既事我真係唔方便插手同表態LOL...
同埋我岩先個帖 唔係針對你一個人!! 而係我覺得此POST有潛質變做火藥味重既帖子- -"" 所以提醒所有人....
回復 支持 反對

我既職責就係企係一個中立角度去維持個版既和諧...當然我都係一個正常人,,我對所有事都有自己既睇法...但 ...
∼香B∼ 發表於 9-5-2013 22:00

Q_Q明白了解 咁大家心照啦~~~~XDDD 我希望用群眾壓力令到佢嘔張5萬1傷害圖塞住我把口QAQ
回復 支持 反對

留名睇show
回復 支持 反對

其實我唔明點解要提番舊事囉  樓主難度食飽飯無野做
回復 支持 反對

其實我唔明點解要提番舊事囉  樓主難度食飽飯無野做
dannytsoi31 發表於 9-5-2013 22:34

第一:光明正大 怕咩人講?   第二:你睇番40組個帖 邊個串人先
回復 支持 反對