樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 港服送機 螳螂/再生/忤逆仔/X3/沙比

關閉 [複製鏈接]
係XD
我其實想要隻再生 但又覺得要S機太浪費 明明咁多SR
但係果兩隻SR唔係太中意.. ...
freedom040542 發表於 7-1-2013 14:16

個人都係對另外果2隻SR冇乜興趣 所以都揀晒S了就算佢無條件送俾我 我都係玩幾場封塵

再生 其實幾好玩
刀順 槍順之餘又快 1擊浮游同時又回得快
R後追彈+超視/倒地
S包黎講係部唔錯既機黎 六圍仲同拳機既速敏有得fight

不孝子 我應該會入呢部(單純想玩ww
未玩過不能作出分析

X3 呢部都係會入手
無可否認係一部強勢拳機
3武格鬥連擊痛得黎又快手
R後支槍打包機都痛
真係全場龜R後輸出都唔會差
配上技能打包機冇乜大難度

其餘2台SR 既然冇興趣 講黎都無謂
回復

回復 15# freedom040542

也沒有浪費不浪費換回來不用的SR, 好聽一點就是裝飾, 難聽一點就是垃圾
倒不如換支會用/實用的S來玩, 總比放著占位子的SR好吧...我認為?
回復

EX點敏 效益係全部EX能力最大記憶中係等同C點3點敏
dennis05 發表於 7-1-2013 20:19

好似大機先特別多(?)
回復

SR吧,其他S機都可合出來SR就不能, 在SR裡選吧
回復

Ξ高達好野黎 1武 斬戈時又型 2武又型又順又遠 3武又夠短
r後d飛彈又識飛 又識彈 又識追 又有一個好脆既i力場 d技又逆天 如果係我一定揀佢先

但我會揀左隻s z 因為我只係識玩剪....合戈時d料好晒時間升.....最重要一點  係夠脆........
回復

比我就要   OO7 G
回復

r後d飛彈又識飛 又識彈 又識追
鳥愛芯 發表於 8-1-2013 03:56

我鍾意呢句
回復

回復 4# 曉達

悟逆仔=不肖子=3高?
回復

個人都係對另外果2隻SR冇乜興趣 所以都揀晒S了就算佢無條件送俾我 我都係玩幾場封塵

再生 其實幾好玩
刀 ...
dennis05 發表於 7-1-2013 20:25

我惗都係再生同SR沙比之間 請問邊隻好? 因為雖然再生係S 但果幾隻野都好難抽....
SR沙我有D改觀啦 SR螳螂未有...

回復  freedom040542

也沒有浪費不浪費換回來不用的SR, 好聽一點就是裝飾, 難聽一點就是垃圾
倒不如換支 ...
anty1024 發表於 7-1-2013 20:31

呢句簡直打入心扉...

你連你用開咩機,咩打法都唔講,
好能叫人比意見你
btw,不肖子個I力好脆皮下 ...
菠蘿君 發表於 7-1-2013 20:15

我... 中意療天咁囉... 中意有格衝 但冇都冇乜問題
我比較中意有支好似療天或者SR沙既光槍玩下咁.. 但唔知點解007果支我會打唔中..
超視導彈平常心啦 浮游網速慢....
回復

咁都要"認真研究"討論一餐
求其選隻咪算囉...
回復