打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser 人的自大=)

你唔好唔理crystal啦 有冇風度  認下輸使死咩  你都已經係「80組最強星宿」啦   剩係識搵d同你差唔多/差過你既人比  點會有進步
sorry 唔記得左同勁人比會比死你
回復 支持 反對

都係技術問題
回復 支持 反對

唔介意既話 我先講番樓主上一個POST
樓主用天地3連爆再會心串天SER CRYSTAL
我用自己既閃同會心計計佢既3 ...
楓 〞 發表於 20-11-2012 23:11

....我...好慘...今日轉完石..4999屬...好頹T^T
回復 支持 反對

黑衣贏  機會大少少 [就咁睇]  ..........都喺個句 想睇裝  
回復 支持 反對

....我...好慘...今日轉完石..4999屬...好頹T^T
南官彩兒 發表於 21-11-2012 00:05

我覺得尼路哥呢位大人物唔理你先係最慘既事....
小弟突然好似被尼路哥提拔咁 真係受寵若驚呢...

講真 石同丹我冇咩興趣 我對你既裝有興趣=P
得閒放裝圖上黎#81 應該會好似見到第2個後悔咁=P
回復 支持 反對

星宿 WIN 啦 就算 丐幫 數值再高D ~
門派相克 ~
回復 支持 反對

星宿 WIN 啦 就算 丐幫 數值再高D ~
門派相克 ~
CALVIN-CHOY 發表於 21-11-2012 00:20

哎呀 咁真係恕小弟無知- -
我打左校場只有3年 只知少林 天龍 ec克死丐
所以自己就玩極端身法型 盡量可以同ec制衡
嘜原來星宿都克丐!? 3年來短短既時間我真係未體驗過....sor

照你咁講 我數值再高d 都會被星宿克死
咁即係鍾無艷都會被尼路哥打死...!?
原來南ser 最勁係尼路哥嗎!?
失敬失敬- -
回復 支持 反對

哎呀 咁真係恕小弟無知- -
我打左校場只有3年 只知少林 天龍 ec克死丐
所以自己就玩極端身法型 盡量可 ...
楓 〞 發表於 21-11-2012 12:27 AM

係到學術上插一句...丐幫係墊底既門派咁濟...丐幫要打贏逍遙,少林,天龍,峨嵋,天山,,,都係比較困難
回復 支持 反對

回復 33# 南官彩兒
天龍-3- 快d貼圖啦@@
回復 支持 反對

係到學術上插一句...丐幫係墊底既門派咁濟...丐幫要打贏逍遙,少林,天龍,峨嵋,天山,,,都係比較困難 ...
∼香B∼ 發表於 21-11-2012 07:20

至少3年短短既時間內 逍遙我秒過不少 小弟同4孔全4帶5既冰入都仲有得打
80組丐秒同組同石逍 根本唔難 因為逍實在太少血
我亦相信 假設雙方技術相等 鍾無艷同逍遙神龍係有得打
如果你唔同意冇所謂 我亦唔會改變呢個睇法
至少 呢個係我短短3年既心得

至於天山 同組同石 連控成功再移花中晒 的確會清左丐80%血左右甚至秒
不過可能小弟既閃還可 被同組同石天山連控秒殺既經驗實在唔太多
本身天山既同生同打穴都虛 點穴命中率都唔係特別高
我反控既機會大概有70%左右 就算被連控成功 攻技唔中 我亦唔會被秒
當然最講究技術既天山 逍遙 武當 其實唔應該玩連控 連控實在太悶
唔計技術神人小也 噯別離呢隻天山技術亦唔差 至少我同佢打都只係55波

少林 天龍 EC克死丐 呢個我無可厚非
我谷得最行既閃 天龍一招全怒就可以無視
少林 EC 對於低輸出既丐黎講 要磨死實在困難
不過由於我玩極端身法型 用會心同閃都可以勉強制衡同石EC
當然派完真丹之後 相比起EC既血 我既輸出又再低一級 已經冇呢枝歌仔唱...SAD
至於極端身法型可唔可以制衡少林 呢個我就唔清楚
畢竟北SER從未有成品80組少林出現...
但要贏逍 一定唔難 同天山打 亦有55波
以上都係我少少既心得 事實與否 有機會可以一齊驗證一下
回復 支持 反對