查看: 7154|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

聖徒T4配點討論(請比意見)(己修改)

首先~做得祭師就遇左冇輸出,雖然祭師唔係pvp職,亦唔高輸出,單刷困難,但團P同PVE係一個好有用既角色~
聖徒既 ...
koex007 發表於 19-8-2012 00:25
好奇怪的配點。。。。。。
回復 支持 反對

奇怪= =????
where 奇怪
koex007 發表於 19-8-2012 10:45
權杖精通 直接增加補血量/魔功。。。。冇點暴  = 怪
盛光10字架無端端點2。。。意義不明             =怪
奇蹟唔係輸出技。。。。。。點高冇效益           =怪
下劈。。。。。群p冇用。單p少用 pve冇用      =怪
浮空。。。。。打pvp夠膽死點1                    =怪
聖徒出強侧。。。。。。。。聞所未聞             =超超超超超超超超超超超怪!
回復 支持 反對

1,聖徒唔係PVP.唔好搞PVP職住
    2,如果係你點,你會點樣點
    3,雖然冇點滿權杖精通,但係我想講, ...
koex007 發表於 19-8-2012 15:58
1.我見你好多pvp招都出曬。。。以為你打pvp炸。。。原來唔打。。。
2.錦浮空更加要點滿啦。。。。pvp果d招可以不點eg.下劈 ,揮破,飛腿,強側。。。多出來的點拿去點滿浮空/衝擊/不屈/hp

3. 我唸你對權杖精通唔認識。。權杖精通 所加%是直接加在面板上。。。所以補會補得多。。。而不是為了增加你打怪攻擊力。。
4. 我冇看少神聖十字架。。但點1跟點2分別不大。。一係點1一係點6......奇蹟點2只是多d傷害。。減傷冇變。而且奇蹟不是要黎輸出的。。所以點1就夠。。。。。所以呢度以經有兩點空出來給你點滿權杖精通
回復 支持 反對