查看: 73669|回復: 380
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 血量已突破200萬 (圖)

關閉 [複製鏈接]
好波~~~~~~~~~有大把人切啦:lol
回復 支持 反對

應該唔會扣返, 因為物品係用真錢買, 如果GAMEONE收返會有可能觸犯法例.
回復 支持 反對

回復  dannyboyho

咁樣隻game汁笠 會唔會比人告?
亮仔 發表於 13-12-2011 16:42

問題係在於活動需要用真錢去玩, 咁玩家就變成消費者, 收到消費者權益保障, 而當GAMEONE係事前冇話過會係活動完後收回活動利益, 當佢活動完後做呢個行為就有可能構成詐騙或誤導等等罪名, 真係有人要告, 成數我覺得都頗高. 因為公司冇可能收回由消費者用真錢去買來嘅貨物, 除非事前告之, 否則需要承擔法律責任.
回復 支持 反對

敗家仔先真..
SHIH 發表於 13-12-2011 18:47

佢敗得起, 因為計返比率, 佢用嘅錢去玩天龍對比家境, 佢的確唔算用得多.
回復 支持 反對

現時世界紀錄保持者溫少!!!
恭喜晒!!!
個個人都可以刷新唔同既紀錄!!唔低得既人同超低能 勁搞笑冇分別!!!
( ...
劍仙渣古 發表於 13-12-2011 19:05

係呀, 全球第一少林, 而且係無敵啦, 入校場前先開易根入去, 要拖5分鐘, 我諗冇難度. 冇任何一個門派可以頂得住, 隻EC 過10萬氣+全玄抗先有機會同佢打
回復 支持 反對

溫仔, 再威D, 去打次大, 細嫖來睇睇, 硬食佢3輪大技, POST上來睇睇, :lol
回復 支持 反對

人地國服個D少林先喺經典,個D先叫極限
你呢D得個笑字,買潛能
aT_one 發表於 13-12-2011 19:21

你切咗先講啦
回復 支持 反對

小朋友 遊戲而已
你記住呢一點吧
aT_one 發表於 13-12-2011 19:35

遊戲都講氣度, 你當初口口聲聲話有人突破到100萬血, 你切, 你而家切咗未? 再講, 國服班人成日笑我地港服, 你一D做HK人嘅驕傲都冇, 當然, 可能你唔係HK人啦. 最後重點, 人地有本事做到呢個地步, 係人地好野, 唔玩咁耐都應該要服佢呢一次, 你自己呢, 口不擇言, 仲串咀.
回復 支持 反對

回復  dannyboyho

唔好咁天真ok? 你入game個時已經禁左同意
10. 玩家需明白使用本遊戲之所有風險及可能產 ...
7k7k 發表於 13-12-2011 22:09

我有睇晒佢所有條款, 但如果GAMEONE真係收返食返來嘅數值, 咁GAMEONE就真係有可能會觸犯法例, 你要明舶我玩呢隻遊戲帶俾我嘅所有風險, 但問題在於遊戲條款內冇包括公司可以詐騙玩家金錢, 玩家係用真錢去買一樣野, 不管虛擬與否, 買賣成交後, 物品歸於買家所有, GAMEONE強行收回, 呢個行為形同詐騙, 呢個係形事案, 如果真係單以一頁書面條款就可以完全冇法律責任, 咁呢個世界就應該多好多有錢人啦, 你冷靜想想個個都可以咁做, 點解仲有咁多公司俾人告? 雷曼使破產? 另一方面啦, 對於唔多用錢嘅玩家來講, 呢個活動一定係最大負面影響啦, 但其實公司目的想賺錢, 來緊又咁多新GAME, GAMEONE要促成合SER, 等佢地其實GAME可以開放再賺錢係無可避免嘅. 溫仔佢衝上00萬血, 你估唔知會發生咩事? 佢都睇得通, 問題係, 呢個對於佢來講係一個光榮, 係一個好大榮耀來, 講真, 玩唔玩落來去對於佢來講都唔重要啦, 重要係佢係個GAME佢創造過一個輝煌歷史, 呢個先係重點. 佢100萬血又如何? 佢可以清幾多人吖? 逍SER仲有幾多人玩? 醒下個個應該你
回復 支持 反對

要威要型就冇得咁計嘅:lol
回復 支持 反對