查看: 54108|回復: 80
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咩職最好

千其唔好玩法師就得嫁啦~_~玩蘿莉啦 宜+蘿莉谷 就連牧師都就黎唔夠佢勁 當出埋另外一個1轉 牧師都收 ...
日行一貼 發表於 23-11-2011 22:31

羅利 同 牧師既定位都唔同 點解 出左第戈1轉 牧師就收皮? (求解釋
回復

當蘿莉出埋另外一個1轉 秧師真係收P嫁啦= =
因為那是牧師+元素的化身/.\
我唸以後組隊 炮擊之星 機 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 01:42

如果妳咁講, 妳都可以收皮.0.
回復

你都係姐=3=
你話學者定位同牧唔同 咁你知唔知學者定位係綜合所有能力-.- ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:03

0.0好聽啲咪妳咁講綜合所有能力。難聽咪樣樣野得半桶水。  其實學者主要定系位輸出/控場
回復

咁你覺得佢係綜合所有能力定半桶水=.=
佢半桶水都咁勁
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:09

有幾勁?輸出? (冇元素 咁勁  控場? (又未去到魔導既水準 減傷?( 夠唔夠傭兵黎呀?

學者可以坦? 學者可以補血?

如果妳真系覺得 距勁到可以取代其他職呢啲咪系妳既愚見咯
回復

唔勁-,-? 輸出就冇元素直接咁打咁爽 你話d炮塔 唔勁-,-?
單刷巢穴 元素 學者邊個易d呀=.=
都唔知邊 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:18

算喇。http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=1
妳自己慢慢睇   ( 妳玩過哂依家所有18職未呀  玩過妳就知之間既差距
回復

你貼條咩link出黎@@?
祭 劍聖 游俠冇玩過40lv~50lv的 其他都玩過@@
咁你玩過未呀@@?
我學者單刷緊巢 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:26

自己拉番上11樓睇。 妳學者可以單刷巢快過其他職。只系妳有機械人,可以做到持續性既輸出, 我就系玩過先知距地既差距;P
回復

睇黎你係唔明白 4隻學者果陣係幾咁勁
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:41

我唔系話學者廢 ( 我只系想同妳講 有啲職業 系學者取代唔到
回復

回復  神人打手

話說你其實玩過幾多職0.0?有冇貼子睇下0.0
日行一貼 發表於 29-11-2011 03:05

其實大部分既職我都玩過下 ( 唔系好勁0.0。

主職 玩聖騎士 " 版主都有叫過我發戈帖分享下 ,不過我就覺得有啲煩 所以 冇開到
回復