樓主: wilson08910
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴版主 〝Kira﹏*

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  AtroCity

笨鎖快D做野啦...
咁樣唔夠公平lor
mistakebaby 發表於 2011-11-17 19:37

二、非投訴人、投訴對象及相關版主,請勿回覆,否則扣除一百樂點或直接禁言。

你也是不關事的其中一人
回復 支持 反對

其實出邊同類post關關佢先比較好,
以便處理。
回復 支持 反對

以上無關人士僅被扣一次樂點,惟若再有無關人士於本帖回覆,則直接禁言
回復 支持 反對

投訴內容:我在1999+1論壇賣一d物品(樂古唔比),版主封我AC及其下交易post,要求解封AC及其下SD交易區post

你還是一直認為我是因為你在其他論壇賣改機而被我ban?

說了很多次,你是因為這件事...而被我發現你可能用改機為會員代升

如果你真的用改機代升,而被gm發現,我那時候再封你就太遲了~
回復 支持 反對

你還是一直認為我是因為你在其他論壇賣改機而被我ban?

說了很多次,你是因為這件事...而被我發現你可能用 ...
〝Kira﹏* 發表於 18-11-2011 06:45

味如果前如果後啦,比d實質證據
回復 支持 反對

味如果前如果後啦,比d實質證據
wilson08910 發表於 18-11-2011 07:13

咁你有冇實質證據表示你冇用先?
唔好話係要控方搵證據
辨方都需要提出證據支持自己
但現控方所持有既係..
你既前科..同以我所知既你承認有改機包
以本交易版版主並不干預閣下係其他討論區既交易
只係從會員舉報閣下管有改機包..
我地唔排除你會利用改機去做商業上既工具..(況且你都用尼對外出售)
唔通一個人被人話強姦,但係完全冇料檢控佢,跟住個法官話:為市民著想,你要坐牢!!

之於尼一點我認為你唔好用一D好似好有POINT既野做你既論點
以上都說明左交易版版主所持有既證據
投訴內容:我在1999+1論壇賣一d物品(樂古唔比),版主封我AC及其下交易post,要求解封AC及其下SD交易區post
其他意見:我在其他論壇做咩野,樂古既版主冇權管我及封我AC/post,要求解封樂古AC :

再者投訴內容並唔係版主封既原因

另外我既個人意見..(不代表版主立場)
冇錯你可以話有唔等於會用..
但係同時係別人既角度..你有就會好大機會去用..
而如外面有投訴人指出交易版內都可能有其他既代升店用改機..
但係唔該提出證據去舉報..你咁有心既我多謝你..
依家係有人舉報而又證實左既野...
當然係版規上都有要改善既空間
回復 支持 反對

版主無錯,盡責無罪。

惟疑點利益歸於被告,將解封其帳。
回復 支持 反對