打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [問題]Jubeat Copious 1.5曲

關閉 [複製鏈接]
加油xd!!聽日再去試打下睇下郁吾郁到先;@
kjaiiv3v 發表於 22-11-2011 10:39 PM

仲推?
回復 支持 反對

我諗佢想推上995

我繼續越級挑戰lv7,8 EXC
Torchic╳小火雞 發表於 23-11-2011 03:02 AM

sad. 又有個人追我><
今日987左首Supernova 好似6見
回復 支持 反對

我係越級挑戰緊
但係我表示我宜家狂遇到重重障礙
Torchic╳小火雞 發表於 24-11-2011 11:20 PM

SuperNova 991 Full Combo左喇我;) 好似10見內;o   
而家開埋Wonder Walker ;$
回復 支持 反對

期待你報告..
adv我初見拎a囉= =極度無言
2見先剛剛90..
ext初見都有93= = ...
kjaiiv3v 發表於 28-11-2011 12:05 AM

暫時冇心機ko首Wonder Walker 全難度full combo住;o
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後悔下xd.

琴日成績:
Supernova 991 Full Combo (之前成績黎-_- 睇下k仔推左未;o)
RAM RIDER REMIX 990→994 Full Combo
GOOD LUCKY 996→997 期望今日內應該可以EXC
LAKA LAKA LA  95→96→976666→990 5見內 FULL COMBO埋

係甘多暫時;p
回復 支持 反對

拎完ww煲完fc之後反打過supernova= =1次99都上不了haha..
暫時未推得郁

教我打passport.. ...
kjaiiv3v 發表於 28-11-2011 05:25 PM

今日成績;p
Wonder Walker ADV 996 Full combo
Wonder Walker EXT 95xxxx Full Combo
(Yellow head joe 獲得;o)
GOOD LUCKY 997 FULL COMBO ;p
LAKA LAKA LA 990→994

暫時好似甘多;o
回復 支持 反對

即係可以再博係水仙百合@@?
=.=吾exc喇...個日1set3首..1可..2可..3可..已經將我激死左了= =
推到995-998 ...
kjaiiv3v 發表於 1-12-2011 12:55 AM

今日沙龍第2部機 部機1.5係百合;$
打左2舖;$

BSC 初見 988 FULL COMBO
ADV 初見 993 FULL COMBO
EXT 初見 95 ;$

今日仲要推埋陽炎989→990→992
on and on 984→985 FULL COMBO

話時話'-' 星期六個約會如何?
回復 支持 反對