樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 創造神(create-god)遺言

好了又到上水時間(拖
-----------------------------
好了..對 K(RY的那位小朋友我只可以講
小P孩去你的SDGO CB 5岩你玩=3=
偷打好勁呀 你5偷你對住高手我諗真係30秒你就玩完了
你自己係CB後期先玩 你5識高手我5怪你
旦你見到人就話人係廢的話...請你自行去日服打一次無限制場
入面D人好廢的(誤 睇住你D自大新手係到串D老手
又令我諗起以前有個小P孩的野 自己去串個老手(好似係虎兄來
5夠人打話人用自[苗] 我真係笑左 CB吾係不嬲有自[苗]咩(RY
好心你真係睇下自己的言行 好明顯你係一個十分自大的新手
-------------------------------------------------------
奧米你的工口本真係多過我好多呢(拖 雖然我都係只有1X GB的HERO GAME(逃
望住有0.5TB以上的工口本加GAME的FD(炸 奧米下次日服交易日我要收晶片(逃
回復 支持 反對

鬼畜王我用左7日星期打爆了(茶
全CG都收好了(茶
鬼畜王的女了真的好想推倒(逃
又係一隻好可口的蘿莉(拖
-------------------------------
CD我都差5多爆WWW 不用收住
最近我要大量藍晶...強化JH 紅C AM2同轉狼
早幾日我開ALL箱中左轉狼的我(拖
回復 支持 反對

不不..蘭斯8入面蘭斯係想推自己個女的WWW
之前汁到自己個女之後係5知係自己個女的W
之後重要話光原C計畫的呀WWW
回復 支持 反對

蘭斯8用左一個星期全CG收集的人路過
奧米叔你真愛裝甲騎兵(炸
係日服 技術=機<<<<<<課金(無誤
你冇一定課金 你的技術都5會去得邊