樓主: kelvin4leung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 古城追殺論

做咩話樓主/版主詞窮 樓主/版主只係潛入太平洋 繼續參悟呢個俗世上既真理之ma

睇嚟d花生 爆谷就嚟要賣哂啦
回復 支持 反對

版主已潛水....
回復 支持 反對

差d吾記得個貼添:lol
樓主係邊呀??
交易區版主係邊呀??
回復 支持 反對

差d吾記得個貼添
樓主係邊呀??
交易區版主係邊呀??
夏日的雪 發表於 15-7-2011 21:14

潛水中人不在
回復 支持 反對

我睇過條片呀 係古城行黎行去黎黎去都係去人地營地比人殺又話顯出咩人性醜惡
有咩醜惡可言=.=老實講去得果度比人殺就預左啦
回復 支持 反對

樓主根本就係送死話人地 做乜野殺佢WO-.-
回復 支持 反對

終於看完整個post和留言

原來只是版主的"獨特個人見解",並無所謂"特別"之處

建議版主食下人間煙火,及改善中文水平

各位的言論只反映各位看事的深度...你們領悟到省略號省略的意思嗎? 還有我發表的只是一個玩家的感覺..並不能與本人"版主"一職相提,我發表的內容與我要處理的職責無關....待有高人明白本人的意思後,本人自會表明內裡的意思. 至於刪影片,考慮到會令各位誤解本人想給各玩家的訊息.而且希望各會員懂得分析, 不要盲目的"評"本人的言論。 就如某玩家所提"本人下線了" 這是什麼意思? 難度你不會下線嗎? 本人亦不是單純的小朋友, 你是否認為本人因要逃避你們而下線或不作回應? 本帖只是給一些懂得思考的人去參悟! 不只是針對逍遙子ser. 我只是從一件事中領悟到一些的道理! 你們豈不是像小朋友般只能看表面嗎? 本人欣賞天殺專者會員的分析...可惜你只是說了本人所引述的例子. 並未有加以分析深層面的意思. 請不要一個角度在你的遊戲小世界中,外面還有更大的意思要你們領悟呀!!

這段文,是從版主那兒copy的

我看了非常久,不要說我"窒你",閣下越講越自打嘴巴

不如閣下冷靜下來再邏輯語法解釋吧(我相信這兒全部"巴打絲打"都有耐性的
回復 支持 反對

樓主打交成日都企係到成舊木咁..

比人虐殺好正常.............
回復 支持 反對