打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 囧(第三屆版主同樂日影片)+小弟影片合集! ((不定期更新))

恭喜樓主個post可以入精華區,我個post都冇呢個機會
回復 支持 反對

回復 31# freedom123

up S機中,up到高級拍!十日或一個月後拍!

我只有一隻S機的說!
回復 支持 反對

回復 33# ken168188

以前用部AS突擊炮裝都可以串人,而家冇部S機都唔可以叫勁...[我第一部S機係自由,跟住正義,雙龍,曉(雙龍同曉你應該見我係版主同樂日個日用過),最後飛翼ew(升緊,得技一)]
回復 支持 反對

有人做野啦^^
回復 支持 反對

補上影片BGM!

第三屆版主同樂日影片AS 丘貝雷===超時空要塞F-Lion

帕拉斯·雅典娜(大型導彈裝備)=====創聖大天使OP - AQUARION

不懂瞬狙的傑爾古格加濃========miwa - Change

久遺了的零存在感! 梅薩拉=======灼眼的夏娜II-OP-JOINT

席古光束實驗型==============frside-fortissimo-the ultimate class

蒼藍宿命1號機===============榊原ゆい-そして仆は

加布斯雷===================ハートの確率

R.查加のMAD================sum 41-Still Waiting

重炮型薩克戰士================玉置成實-Reason

斬擊型薩克戰士================僕行方

瞬發型薩克戰士=================gundam seed Destiny - zip

亞克托.德卡的逆襲================逆襲的夏亞-Beyond the time

最後の武士 托爾吉斯I===============Gundam Seed Destiny-Invoke

蒼藍宿命3號機====================Kylee - Everlasting

不用刀的伊弗利特改=================1人で恋愛疾患染香

(松永真專用指揮官) ?=================超時空要塞F-星間飛行
回復 支持 反對

回復 32# erictung

多謝支持 !
回復 支持 反對

支持一下!
打得不錯!
回復 支持 反對

回復 39# tom1d20

多謝支持 ! ^^
回復 支持 反對

打得不錯
加油