打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復

當你跟我說道德的時候,我只可以說 你被前人所留下的一切限制著
道德什麼都是前人說的,相比起遺臭萬年,也已經是死後的事,我活著的時間只有我在生的時間,
勝者為王,弱肉強食。與古人所謂滿口仁義道德,我的比這一切來得更真誠直接,
人只有一生的時間,何解永遠只會跟著別人走?你們走的是傳統,我走的是另一條路,現在新活動又來了
你們哪一位敢洗場?告訴你 我又要洗場了。你們繼續抱著你們的道德論 看我怎用櫻華吧,哈哈哈哈....
回復

鬥敗的狗再吠也只是徒然,我絕對不會笑你是輸不起所以逃到日服的喔XDDD
你就帶著敗犬的印記逃去日本國吧XD
去了就沒人知道你曾是失敗者了 (邪笑
回復

=_=周
何必做到咁盡
噬神 發表於 4-11-2010 22:46

佢都就去日服,唔洗留一線啦 a_a
回復

敢問問下受過公民教育,會得到ivis?
受過還是輸我就是了,哈哈
回復

講真去到日本我都唔覺我會輸。
起碼你覺得日本人勁你就已經輸一半,日本人可以做到 點解我地做唔到?
以前SK打日本人,個個都話日本勁,最後隻抽咪又係一個一個俾我打瓜哂。
唔該你地自強一下 而唔係睇到日本人就當神咁啦...永遠輸既都唔係人種,輸既係你地自己咋~_~
回復

就算日服再多野玩,始終都係冇風味.你根本就唔明。
次次入去都開咪講日文?唔開咪玩CB既人根本唔會明點解我仲留係港服。
黑橙係做得唔好,所以去日服,但係你知唔知日服點解封香港IP?
理由唔係多小學雞,而係因為人地有俾$買版權,佢知道有香港人去日服玩,先至封IP
回復

想不到您的邏輯智商真高   

頗令在下佩服 (?

我倒是想看你有沒有種去2kf發文

果 ...

利害的不是在下,只是你那隻布布太嫩了。還有,閣下肚子該餓了是吧? 要貼就貼強大一點的布布,那隻小角色,轉個頭就領便當啦。

回復

我怎知道,要看某Z要不要去日服 還是繼續當苗疆戰神啊囧
回復

=,=講真你覺得你會輸 你去日本打做咩?
我沒3 40,雙40也沒有,一定會輸  我又不見得。
cb 是戰術遊戲,不是街頭霸王,
我沒有,我可以利用身邊隊友,盡量+強圍人-少被圍(10%)
優先佔地理or引對手入去比自己差既環境(10%)
,更什者可以選擇攻擊的對像。(即係打同走) (10%)
你認為機體性能佔優的人就會贏?抱歉啦,難怪你這麼弱了
以上3點都做到了,即使是捷達娘 我也可以跟3 40的打上好幾個回合-.-
回復