查看: 8140|回復: 144
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 【天山童】 請大家入泥評評理

首先 我表明身份 我係天鈞門幫主思心

相信大家都知道 今日 本幫比火舞沙塵幫會亂清 and 劫商

咁我先講事件起因 今日我係幫頻同幫員討論之前 火舞幫因為係高迷 因為人地唔組佢就清人全隊

仲有佢地亂清人既事 咁我就係【幫頻】話佢地流民幫 而佢就放針入我幫會 所以見到 之後影我幫頻相

再以此為由清我幫會

我好想大家天山童既朋友 抨抨理 唔通我地係幫頻講野吹水討論就要比人清殺?

咁點解咁多幫會係幫頻講夢幻 夢幻又唔清佢??

到底誰是錯 誰是對??我希望各位講句公道說話

回浩b 你真係覺得自己幫岩既我冇辦法 但係我地係幫頻講咩點解關你事??<--第一
都係果句 點解咁多幫會說夢幻既不是 夢幻都唔去清佢地而去容忍?而你做既野好有品?<--第二
回復

支持思心,我今日sin俾他們打死>.<
回復 支持 反對

五仔真係唔應該 人地係幫朋講野 關佢q事咩  仲要係咁殺人  作為幫主ge佢 係咪應該做好俾d細ge睇
回復 支持 反對

努力搞好個幫吧,別讓人搞沉就好了
回復 支持 反對

好賤=[
回復 支持 反對

幫頻講人地流文幫就好好文化?
你俾人問候全家你會唔會殺佢? 事情就係咁 你想顯示風度由得你顯示
回復 支持 反對

思心!!我之持你             五仔 你自己檢討好拉 你5比我地吹水架 我地中意講咩關5關你事先 甘係你錯先架ㄚ嘛 旦我真係好希望可以和平甘去解決呢件事 甘對大家都有好處
回復 支持 反對

本人保持
中立好d -3-

如果「大事化小,小事化無」就最好"

(不喜勿插)
回復 支持 反對

唔好開咁多初心者出嚟ok?
回復 支持 反對

我以後叫你bo同情啦,岩曬你之前人妖個名..堂堂幫主,你玩人妖ac昆仔?果然好野,,,呢到好多你幫會既人wo,,講野果然一致,.,,你話得人地流文就預左會唔會比人報復,,你講得出就要負責,,比我爆左出來話有圖,你先係到bo同情,,節省啦你,,我無圖,你咪又係話我屈你,,心知啦,,假仁假義,,,你諗既估人地唔知咩....
回復 支持 反對