打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 評102丐幫(更新全裝圖)

回復 6# 冷い×氷清

多謝你^^

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
浪跡天涯002 -1 請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

我覺得你應該加番d攻好wo....
你都知架啦...-抗石.比..抗石..價錢差好多.抗要沖上去唔難..你攻得2.2m..
如果人地毒抗多..個人咪廢左..-抗得210...因為飄既關係..太多人上毒抗.
這是本人的意見....唔喜歡唔好話我丫..><
因為本人都係丐仔=3=
我都好想好似你咁多血-3-
回復 支持 反對

回復 12# 小明子

加攻我計過我+4強化攻裝 仲有+60% 唔洗尚虎眼都可以谷到2m5 up 仲有唔明點解大家都話外攻高好- -+
至於減抗 方面我4石時 減抗谷過330 當post 左隻人資料上來,好多人俾左不同意見我 最後我決定全5時間玩到350減抗收手
未變既時候我係想減抗450但係 都係全5時玩番350 夠了 ,何況有位朋友講過減抗係睇自己ser 而平衡 刻意谷無咩作用
又唔會廢左既 因為宜家我平攻人都3000up一下 ,d 人刷飄sin 著毒抗套有幾何會著毒抗套打交^^
不過多謝你意見

p.s 最後有大家既意見sin 玩低d減抗^^
回復 支持 反對

好勁啊...努力加油.我地支持你
回復 支持 反對

兩個字....完美!!!5444做到咁 樓主應該將自己ac發揮到極限了!!!!
回復 支持 反對

回復 15# ken2008612

好好好多謝你既支持><隻人我真係用左好多時間努力^^
不過最多謝既係支撐我既朋友 同兩位姐姐^^
回復 支持 反對

細佬~我會努力整d勁裝比你><等你變得更強
雖然而家都已經好好好好好強xd
回復 支持 反對

17m血天ser好多全五石人都冇
回復 支持 反對

洗左幾多錢....
回復 支持 反對

收埋血限暗吧,等自己既血量再上一層樓,我係星憶xdddddddddd
回復 支持 反對