查看: 21244|回復: 352
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ~~廢人廢片集~~ (by 神愛廢人公會)

神愛廢人一周年紀念片 廢人之戰場2 (HD)
       很感動! 神愛廢人公會已成立一周年!
       一周年紀念片  廢人之戰場2  正式放影!
          我把聲好廢架, 請不要笑我
      只驚大家睇到悶, 我先做下旁白 XD
   Utube 網址 或可以double click以下視頻
   請各位選1080 or 720高清 full screen 收看
         效果會更佳,亦容易看得清楚字幕

預告:

睇片之前請睇下以下E個post,只想多D人關注下!
灑你少少時間,吾好意思
> 請響應 投訴公會戰彈game 行動!!! <

11/10更新T3,金天,GP02A,沙米路視頻  

by wilson包

ed都是會戰常用機,但片都是普通街場戰,無聊睇下算!

遲D可能真係拍公會戰,但我地D技術,默契仲係訓練中,

睇下多吾多人回先算,過300人回就開拍

黑兔 by wilson包

普通街場戰,無聊睇下算

京寶梵 and 瘟神 長射程光束炮裝by wilson包

暑假掛往玩,好耐都未更新過e個post

我地會整左個片頭 op ^ ^

放往2條先片京寶梵 & 瘟神 長射程光束炮裝,普通街場戰

master gundam(未齊技) by 我細佬billson

無聊作,日常街場8門常規戰

隻master未識爆金,

後半段lag到死死下,好彩都 殺11死2

無聊睇下算,打得好普通

9/6 我生日 =) 紀念更新 (金迷)

可惜要考英國Alevel,無乜時間玩sd

我親愛的細佬billson,為左紀念今日, 第1次放片

好普通 ,拍片lag, 打得吾係幾好

只是分享下

9/6 金迷by billson

仲有D片,我會(wilson包)拍的

放D片好普通 , 打得吾好

只是分享下

希望高手指點

多3,fd上傳時出左D小問題,第2場有part重覆左,但佢懶得再上傳過 = =

第1場隻c決無扣過hp = =

渣古仔,片中見到我(hillson)架,死得好快(因我係英國lag= =)

red豬玩8門 = =

廢人相片集

我地公會的宣傳片,請支持下
神愛廢人公會宣傳片-廢人之戰場

請click入以下網
utube的話請選1080HD來觀看
utube:http://www.youtube.com/watch?v=Ck6MsFvyvdw
zoome:  http://zoome.jp/hillson/diary/1/
記往睇Ending的歌詞

睇完記得回ar

評分

參與人數 2樂點 +87 收起 理由
ttimecrisis4 + 45 原創內容
〝小趙﹏* + 42 原創內容

查看全部評分

回復

個宣傳片同個會圖好正
回復 支持 反對

多用1武擾敵
射的工作留給隊友
回復 支持 反對

又用"本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽"=-=
回復 支持 反對

打得幾好呀 唔錯
回復 支持 反對

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽要扣分嫁
回復 支持 反對

abbbbbbbbbbbbbbbbbcccccccccccccccccca
回復 支持 反對

-v-回左你先睇啦
回復 支持 反對

多用1武擾敵
射的工作留給隊友
mcyos 發表於 31-3-2010 08:03

55...........
回復 支持 反對

打得都OK啦
回復 支持 反對