打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Season5.8 全新手部道具

我鐘意聽喔;]'!
回復 支持 反對

隻兔好得意-0- 買黎玩下都好.@@
回復 支持 反對

轉貼時可否也給別人一種認真的感覺?
MOVE 不SHOW
弣件還存有對方的訊息
回復 支持 反對

轉貼時可否也給別人一種認真的感覺?
MOVE 不SHOW
弣件還存有對方的訊息
星月仔 發表於 30-1-2010 12:06

-_- move 我都想show,但唔識整
抱歉,附件存在對方訊息唔係好明- -''
我都想整到好似官方果個咁,但我copy完後就變成咁
整左好多次都唔得-__-...我有認真過嫁,但能力範圍內吾允許
同埋我想請教下點整move 個show-_-''
十萬個sor T^T...
回復 支持 反對

不個機時會再更新呀 我都想買隻兔[[onion_46]]
回復 支持 反對

頂帽最令~_~我想買[[onion_39]]
回復 支持 反對

-_- move 我都想show,但唔識整
抱歉,附件存在對方訊息唔係好明- -''
我都想整到好似官方果個咁,但我copy完後就變成咁
整左好多次都唔得-__-...我有認真過嫁,但能力範圍內吾允許
同埋我想請教下點整move 個show-_-'' ...
曖在鬼瑪★ 發表於 30-1-2010 14:49

...ALL DZ論壇程式5.0~以上版本
如果有YOUTUBE等代碼
都必需用"源碼"所編寫帖子訊息(右上角)
(如果你連"源碼"也不知是什麼...我深信你連初中也未畢業!千萬別上網給我查答案再回我,沒意思的!)
另外...不明白什麼時附件訊息?
下載 (259.23 KB)
2009-4-23 01:30 AM
回復 支持 反對

...ALL DZ論壇程式5.0~以上版本
如果有YOUTUBE等代碼
都必需用"源碼"所編寫帖子訊息(右上角)
(如果你連"源碼"也不知是什麼...我深信你連初中也未畢業!千萬別上網給我查答案再回我,沒意思的!)
另外...不明白什麼時附 ...
星月仔 發表於 30-1-2010 22:17

源碼我知道是什麼...
成功了!感恩,小弟不才,太笨了...T^T
附件訊息..囧 原來是指這個噢
回復 支持 反對