打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 「舞」職業已經係赤壁唔重要

冇舞打戰場會死傷慘重="=
~天道總司~ 發表於 28-1-2010 19:15

[[onion_50]]已經覺得自己無咩用途...
(其實只要副本好似77副本咁有野換黎增加治療,已經好有用。)

[[onion_73]]而家我最叻就係帶人打穎川[[onion_62]]
回復 支持 反對

當然是開發商
例如:建議設計一些戰場需要舞才更易通過
你不是以為我可以修改內容嘛 [[onion_57]]
晨昌首 發表於 28-1-2010 15:07

[[onion_26]]肥昌 你呢個建議 ...
回復 支持 反對

玩過舞既人..先會明白舞既難處/.\
如果單單係舞+血 講真=-= +十下都未必補得滿一行血...金人秘文令小小都起碼萬7,8血up
10下=300體..加上種要出 淙淙 補一行就用足我大半行體...

反而用扇補種好過舞..1下都3900了=-= 我星治,秘文都咋! 好d既話一下4,5千 都5係問題既...
種可以頂埋招淙淙..種要+多d血..
+1下血= 1下百變弓扣既血>"< 我都5知點補人好了

戰舞都有dd用既..斬將有無都好似無乜緊要..不過有d依然有用..不過閃人多左=-=又變左無乜用了 哈
我明白你樓主;o;~~~
回復 支持 反對

唉...我最把鬼火係所有要count殺人數目既野(國戰, 擂台)係咪玩死D舞呀, 你叫D舞點去殺果D打手

2黎...打擂台...我明白每個人都想自己個組係最勁...
但...唔好歧視舞LOR唔該...次次舞都係比人揀到最後先迫住要咁樣...

我覺得D打手...對於舞係...有用時就當你寶...冇用時就當你草...
回復 支持 反對

其實玩舞真係犧牲唔少
享受唔到pk, 殺人的樂趣
而且治療裝備限制左職業...

最近我見到有玩開奶媽的轉左主鉞(但裝備仍然係治療的= =)
傻敏個ac我見之前係主鉤,而家係主鐧. 唔知仲係咪樓上本人呢.
回復 支持 反對

睇完都覺得好心灰,次次打怪都係-4XX一下,致命一擊-2XXX咋....如果自己去打D勁DD嘅怪仲唔夠打.
收凈心又難.去9線全部都係連環石.個個打手D血多左好多,但舞宜家就要好努力先可以補到血,慢慢覺得自己好冇用啦.........
好彩自己轉舞之前自己都係打手,寶物同埋武器都仲可以做後備.....
回復 支持 反對

噢,幫你反映一下舞的重要性先
晨昌首 發表於 28-1-2010 11:15

GM大大,唔怕老實講,舞係一個唔係打得嘅職業,但係可以做到防御好D,人地打自己,自己唔打得,都起碼防御好D,都有時間可以走佬啊.
回復 支持 反對

濮2長令戰舞永遠唔會沒落
回復 支持 反對

Quentin~ 發表於 29-1-2010 20:45
冇在戰舞.....血流食河..不過用銊未開心..大把人比你吸魂[[onion_36]]
回復 支持 反對

Quentin~ 發表於 29-1-2010 20:45

掛得就掛啦/.\" 叫多d入場既人打塔都難
已經放棄玩濮2XD
回復 支持 反對