打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 選出玩家心目中某兵種用得最強的人

杖點睇都係外星人啦[[onion_43]]
不過依加未必有人識佢- -
rocky2628 發表於 14-1-2010 22:52

外星人..我識佢..
不過趙女技術的確勁過外星人...
呢樣野..我都係玩杖之後先明..
你試過同趙女打就明..
回復 支持 反對

刀︰明智秀滿
槍︰呆米
戟︰好難講
劍︰hercules
斧︰紅炎
盾︰室賀豹馬
棍︰棒棒堂小絆
弓︰花小桔
杖︰第一手趙女
爪︰花小橙/hercules
鉤︰丫環/hercules
扇︰好難講
舞︰小鷺
環︰小流氓
回復 支持 反對

槍:乂呆米
斧:紅炎
杖:丫嬛
鉤:丫嬛
回復 支持 反對

爪︰花小橙/hercules

ericcheungxx 發表於 15-1-2010 20:19 [/quote]
大哥0.0你投緊自己?唔錯 咩星晴咩her 你唔夠her打?你三下秒到佢 咁樣叫勁過人?你D裝勁過人地幾多倍
55波 你認為咁樣好勁= =?你唔好話果陣我用仇 同佢打55波 ~自己無睇我同佢打就唔好講到自己好勁咁 唔該 又話咩win我多過輸?你數錯? 你自己開分身讚自己我真係笑到肚痛
回復 支持 反對

24# 人一個~ 我係指我果時用紫裝,3個月前...仲有,你知唔知我同H仔由開服開始玩PK,開頭假百變我嬴佢,之後佢嬴返我,最後就已經係55波,但唔係用橙隻人仔囉,你咩都唔知係度講??哈,滅仇??我無睇你同佢打??無錯你同佢打第1埸係你嬴,之後差唔多埸埸都係佢嬴??哦,你唔知我係邊個??我係鳳泣呀...死傻仔!!!

果時既我勁過宜加既我,但係宜加既我都嬴到你 bo

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

你唔信問返her本人 睇下邊個玩得好囉 ~果時你用鳳泣同我打 我用套環保裝 你又夠我打?__?
回復 支持 反對

24# 人一個~ 我係指我果時用紫裝,3個月前...仲有,你知唔知我同H仔由開服開始玩PK,開頭假百變我嬴佢,之後佢嬴返我,最後就已經係55波,但唔係用橙隻人仔囉,你咩都唔知係度講??哈,滅仇??我無睇你同佢打??無錯你同佢打第1 ...
ericcheungxx 發表於 15-1-2010 23:15
你係花小橙 點自己個名 話用得好 笑大人把口咩你

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
誠、–– -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

24# 人一個~ 我係指我果時用紫裝,3個月前...仲有,你知唔知我同H仔由開服開始玩PK,開頭假百變我嬴佢,之後佢嬴返我,最後就已經係55波,但唔係用橙隻人仔囉,你咩都唔知係度講??哈,滅仇??我無睇你同佢打??無錯你同佢打第1 ...
ericcheungxx 發表於 15-1-2010 23:15
見有我名唔抵得我 要踩我阿a,a?投人地 你去投自己 唔錯丫你都 用鳳泣你又夠我打? 又話咩依家ge我都夠你打 你up咩春 ~,~唔記得果陣 係南蠻同你打?7品打你6品 你唔係又輸?咩果陣 勁過依家 係到廢up
回復 支持 反對

唔好再扮唔係花小橙啦你 佢佢聲 果陣睇住我同你pk 得第二個 唔通你係佢? 你唔好講到你好勁啦唔該 人地空心哥講我個名 你唔抵得ge咪 搵人提下你名囉 洗唔洗自己提自己名咁節惰 仲話我傻仔 ~笑~ 講真 搵日除裝打啦~,~唔想同你哂口水 太浪費

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
誠、–– -10 不斷連POST

查看全部評分

回復 支持 反對

唔好再扮唔係花小橙啦你 佢佢聲 果陣睇住我同你pk 得第二個 唔通你係佢? 你唔好講到你好勁啦唔該 人地空心哥講我個名 你唔抵得ge咪 搵人提下你名囉 洗唔洗自己提自己名咁節惰 仲話我傻仔 ~笑~ 講真 搵日除裝打啦~,~ ...
人一個~ 發表於 15-1-2010 23:44

鳳泣=花小橙bo,仲有WO,雙六合環保裝,果時係咁??果時我都係環保裝,H仔都係......我同H仔果時係差唔多,差過10埸嬴6埸,呢個係事實,你夠我打??你真係打得嬴我,我唔在乎,問題係果時係已經打唔嬴我
我自問爪打爪至少係赤壁前3~
仲講南中果時??果時大家都環保到無得再環保,加上我果時最拿手既假百變岩岩無左-3-點嬴,技術上都唔習慣啦
果時我用鳳泣,D裝同你差唔多,只係符玉你全藍我全紫姐...咁既差距可以有幾大??
回復 支持 反對