查看: 3223|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 等住睇好戲,睇香港代理gm點埋尾~

如果個抽閃個活動真係到11日都人人無閃,睇下佢地點收科[[onion_57]] ,我成個結義都無一個人中果..到咗11日都無,決定唔玩香港代理橘子所有game,重會睇下有無方法寫信去橘子head公司(雖然未必成功)起馬俾佢知道香港代理原來是這樣令到橘子蒙受污點[[onion_73]] ,反正有時間,我都cap咗0的關於送閃孌抽閃唔公平既圖+向消費者委員會投訴佢地這樣做生意+考慮報警告佢地公司用欺騙手法謀取暴利!!之前大家被盜取 AC 都團結,難道今次會放個這間代理公司
回復

消費者委員會 = ="
仲要報警....你hi大左
小朋友你幾歲... 諗野咁........
回復 支持 反對

人地有修改活動所有權利
kai 左牙你[[onion_75]]
回復 支持 反對

[[onion_74]]咁就為有唔玩,原來幫唔到手,係樂古都被人罵,何況gm..話改就改啦!!
回復 支持 反對

睇完,笑左 =,=

讀多d書啦,認識下咩叫報警,消委會負責做乜,處理乜野,法律等等啦
回復 支持 反對

發表下睇下有無辦法,知就唔使日日有0的人係game勁罵gm啦!!,我係gm都送比0的fd啦,罵完會比閃你咩//唔見得喎~
回復 支持 反對

你完全唔明~
橘子做法係有問題~ 但冇犯法wo~
就算佢真係亂送閃最多係攪到冇人玩呢隻game佢自己要摺埋je~
唔通第日有個有錢人周街派錢唔派俾你~ 你又去報警拉佢?
人地係針對你係度話要報警既白痴言行
唔係話橘子今次做得o岩
回復 支持 反對

發表下睇下有無辦法,知就唔使日日有0的人係game勁罵gm啦!!,我係gm都送比0的fd啦,罵完會比閃你咩//唔見得喎~
disonkwan 發表於 2009-10-6 23:42

你聲稱你係GM?
回復 支持 反對

報警啦 我屋企無米都報警咔wakakaka 快d報wakakaka 你呢d未勁囉 乜都報警 比蚊咬添 我打電話叫救護車先[[bao_36]]
回復 支持 反對

打 機 打 上 腦 呀 - - ???
冇 中 閃 就 報 警 ?? 咁 1 日 唔 中 ,,, d 警 署 咁 好 煩 忙 ??
加 上 d gm 冇 犯 法 wo ,,,
如 果 中 閃 真 係 內 定 ,,, 又 點 姐 ??? 人 地 鐘 意 你 都 冇 計
你 話 gm 謀 取 咩 暴 利 ?? 佢 地 淨 係 派 出 黎 姐 ,,, 又 唔 洗 出 錢 既 ,,,
謀 取 暴 利 你 知 唔 知 點 解 架 ??
回復 支持 反對