查看: 4068|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 赤壁管理小組請進 有關公平處理"人人賞閃"問題

於十日內抽出400個"真身"送秘文閃一個
其實點解唔用本來"處理抽獎"既時間 (內幕我唔清楚)
黎睇返有冇玩家利用"遊戲臭蟲"黎交易附有秘文斗,閃既裝備
有就回收雙方物品/鎖定帳號
睇返交易記錄就知

如果唔係 呢400個秘文閃當中 肯定有幾十個用黎做"交易用途"
到時對每一個赤壁online玩家都唔公平
希望你地諗諗
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有得交易既.....綁定做咩先?
回復 支持 反對

其 實 個 個 係 到 嘈 ,,,
個 個 都 冇 諗 過 自 己 有 冇 做 過
當 初 係 e 到 gm 都 開 個 post 問 d 人 想 要 d 咩
個 個 都 話 要 d 秘 文 ,,,
宜 家 送 左 又 嘈 ,,,
加 上 gm 應 該 唔 好 一 送 就 送 咁 高 既 秘 文 ,,,
送 豪 或 以 下 都 夠 ,,, 玩 家 同 gm 雙 方 都 應 該 有 d 責 任
回復 支持 反對

我粒閃放左落裝送比老公係咪唔得咖><
回復 支持 反對

個問提其實係在于可以交易~~搞到一人多閃個到~
一日解決吾到~一日都有人吵~
呢個亦都係gm最失敗既地方~
回復 支持 反對

講真...收得一粒閃既人自己至少都有50玉以上....你又點解會講..搞到一人多閃到[[onion_24]]
回復 支持 反對

個問提其實係在于可以交易~~搞到一人多閃個到~
一日解決吾到~一日都有人吵~
呢個亦都係gm最失敗既地方~
1cmlong 發表於 3-10-2009 00:17

前者首先了解,GM係唔可以修改遊戲內o既野。

至於講到有bug,呢方面就只可以怪,佢地未測試就送出,並未能完善。

唔好乜都怪GM
回復 支持 反對

講真~ 而家d閃易到
佢地都只好頂硬上
回收返d閃 / 下次更新d閃易唔到
都會俾人話唔fair~
一定又一大班人唔玩啦
今次再走一大班~ 赤壁真係可以講88
回復 支持 反對

講真...收得一粒閃既人自己至少都有50玉以上....你又點解會講..搞到一人多閃到[[onion_24]]
傻爪小優~ 發表於 3-10-2009 00:24

赤壁管理層不但量產化秘文閃,而且仲可以任由其自行交易。
令到閃的价值大大下調﹐一人多閃是未來趨勢。
基本上現在赤壁的秘文基制己差不多完了。
(因為現在一定不會有人用元寶直上了)
回復 支持 反對