查看: 2196|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] gm快d送多d秘文啦^^

我想問 點解呢隻game可以玩到咁多錢?
係咪真係要咁多錢 先變勁?
勁左之後亂殺人就好型好威?
都唔知點解咁多傻仔送錢比橙~~                        
     講真...好多有錢既人就可以係入面橫行霸道...冇錢玩果d比我都玩得唔開心啦@@!入咁多錢入game到為左咩?

你地講到3國戰唔殺人玩咩?2+一定要殺人嫁?戰場冇得殺?國戰冇得殺?

2+gm送野又係到嘈.唔送野又係到嘈~

如果GM送秘文又點?對放得多錢入game既人唔公平?
你地咁有錢咪繼續比錢橙囉^_^
                                     放得錢多d人我只好笑你地傻仔
gm快d送多d野啦^^如果唔係就好少人玩嫁啦
回復

我想問 點解呢隻game可以玩到咁多錢?
係咪真係要咁多錢 先變勁?
勁左之後亂殺人就好型好威?
都唔知點解咁多傻仔送錢比橙~~                        
     講真...好多有錢既人就可以係入面橫行霸道...冇錢玩果d比 ...
issac1314 發表於 28-9-2009 12:03

根本上...有錢都唔應該放係online game la= =
有錢嘅...捐下錢...玩下耳筒...
做d有意義嘅野好過= =
回復 支持 反對

推推^^~~~~~~~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3 禁止推文

查看全部評分

回復 支持 反對

唔係e隻game洗得多,其實e+隻隻game都要洗,只係e隻掠得特別多ja=.=
玩wow閒閒地跟幾日G團都洗幾萬金,果度都成千啦.玩勁舞買番幾套靚衫傍身都10張8張點,果度又成千喇.
遊戲商打開門口做生意,玩家打機就為左求開心,佢地梗係要俾d洗錢既橫行霸道開開心心,如果唔係邊有人洗錢.
個個都知洗咁多錢都只係為果1時3刻既快感,慳番d時間同精神,隻隻game遲早都會汁.
錢無話洗得抵唔抵,係睇洗得開唔開心既ja,最緊要量力而為^^
回復 支持 反對

唔係e隻game洗得多,其實e+隻隻game都要洗,只係e隻掠得特別多ja=.=
玩wow閒閒地跟幾日G團都洗幾萬金,果度都成千啦.玩勁舞買番幾套靚衫傍身都10張8張點,果度又成千喇.
遊戲商打開門口做生意,玩家打機就為左求開心,佢地 ...
kotoko1012 發表於 28-9-2009 13:45

十分同意,睇你要求D乜GEI
回復 支持 反對

又係依種野
真係唔明點諗
唔通你想唔返工有錢收?
人地無義務幫你嫁
你可以唔玩
gm無逼你玩
回復 支持 反對

每個人既觀點與角度都唔一樣,自己唔認同當然可以話人傻仔!但人哋係唔係傻仔又另當別論,
有意義既事情<---我想請問一聲!  咩先叫有意義既事情?
有國際標準咩?如有,請告訴我係邊度,我都想去睇吓^^
咁係樂古開張貼算唔算有意義?或者有人會認為有咁多時間係度發貼,不如去做義工啦,咁先有意義嘛!
回復 支持 反對

送秘文.....咁玩黎做咩- -
回復 支持 反對

8# 疾影乂夜月
  玩技術0.0
回復 支持 反對

6# 光斬月
玩工果d更係有錢放係隻GAME啦~
返學果d點?日日要問阿爸阿媽拎$去買點????
回復 支持 反對