打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] (轉貼)假如沒有開80級和騎戰

雖然係轉帖,今日係學校已經睇左,宜家先有時間回,真係唔錯xD

非常同意,若無騎戰係好,但係騎戰系統出現後又增加馬上的打法。可惜我嫌佢招太小
回復 支持 反對

[[onion_54]] 好認同樓主所轉載ge內容, 開左80lv同騎戰, 對於我地新手升級係增加左好大ge難度,

以前一升到60lv就可以玩好多野, 聽我團長講果陣時ge國戰係好好玩, 依家我地新手就似係隻雞仔咁

入左個大農場, 係咁俾D大麻鷹捉, 不過我想問下如果D雞仔俾殺得多, 會唔會影響國戰ge結果?

冇計啦, 唔開都開左啦, 希望我可以快D上馬做戰啦! [[onion_72]]
回復 支持 反對

其實赤壁最大問題係職業唔平衡...
否則,話就話18兵器,但得幾種兵器有人玩就真係囧

高攻低防有好有唔好
好處︰裝唔好的打神裝的一樣可以打得好痛,唔會話神裝玩晒
唔好的地方就係好似呢篇文所講咁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有道理,我都認同上面個位既講法
回復 支持 反對

13# Quentin~

有道理,所以我由1LV到80LV都仲玩緊刀,玩得勁唔勁,都係睇你用幾多時間同1金錢GEI,
如果唔係個個都係神人同神裝啦,個人意見,不喜勿小[[onion_66]]
回復 支持 反對

開80lv都係想多d新野姐...長期60lv都冇野玩...不過騎戰就真係錯錯地><雖然方便/.\
回復 支持 反對

赤壁,玩爪由1開始玩到現在,在60級時,摧心爪的作用很大,但現在??1個4刺殺刺頸爪秒武官,暈技+4刺刺頸殺文官,不需技術=.="
回復 支持 反對

我都十分懷念橫刀立馬前的那個赤壁....只可惜........
回復 支持 反對

講得好,好多戰場都唔夠打,赤壁無野玩啦[[onion_46]]
回復 支持 反對