樓主: CHOIHOINGOI
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] xd~殺人真的好玩~~

關閉 [複製鏈接]
講到尾~ 5想比人殺 轉game啦[[onion_73]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你開呢個post我就估到你係佢地既人啦! 你咁講即係想繼續殺人同打怪咁, 但又唔想比人話冇品,
話左又比人講係論壇嘈, 即係你地講晒! 仲有唔同國嗎, 殺人係唔需要講理由既, 即係話你地殺人
係合理, 比人圍即係唔合理. ...
p13234 發表於 9-9-2009 03:03

有人話比圍人5合理咩?
5該你自己諗清楚少少先出post la
你就真係莫名其妙lo
回復 支持 反對

[[bao_06]][[bao_06]][[bao_06]] 想殺人去3線BOX[[onion_48]]
回復 支持 反對

[][][] 想殺人去3線BOX[[onion_48]]
CHOIHOINGOI 發表於 2009-9-9 18:26

懂打中文字先好串人,唔該
回復 支持 反對

升緊級個d人就唔可以殺....咁都係個句..你玩單機game囉[[onion_26]]
回復 支持 反對

懂打中文字先好串人,唔該
問題一個 發表於 9-9-2009 18:32
叫人去殺人叫串人咩你真係識唔識睇中文字嫁[[onion_59]]
回復 支持 反對

升緊級個d人就唔可以殺....咁都係個句..你玩單機game囉[[onion_26]]
傻爪小優~ 發表於 9-9-2009 23:52

你地睇野和理解能力係唔係有D問題, 鍾意唔鍾意殺人和唔想比人殺係唔係同一樣野黎咖?
前者我回post時講過, 係你地自己點樣取態姐, 以後者係冇得揀,
你叫人玩單機game? 呢個咁好既赤璧係一入game就係開場殺人既? 上線2,3個鐘大部分時間
係度做乜既? 我就係忙於升級中, 你地可能有好多時間, 你地悶學龍K咁轉game啦!
回復 支持 反對

叫人去殺人叫串人咩你真係識唔識睇中文字嫁[[onion_59]]
CHOIHOINGOI 發表於 2009-9-10 02:18

我話,叫你懂打中文字先好串人,你打box,代表乜?3線寶箱?3線7巧箱呀?

隻game有好多盒喎,寶箱都係會有一個盒,7巧箱都係會有一個盒,鏢銀又係會有一個盒

用下腦啦,叫你打中文你都唔知係乜意思

你地睇野和理解能力係唔係有D問題, 鍾意唔鍾意殺人和唔想比人殺係唔係同一樣野黎咖?
前者我回post時講過, 係你地自己點樣取態姐, 以後者係冇得揀,
你叫人玩單機game? 呢個咁好既赤璧係一入game就係開場殺人既? 上 ...
p13234 發表於 2009-9-10 09:26

如果你真係唔想比人殺話,叫你玩單機啦,仲要係度嘈 =.=

隻game玩殺人遊戲,玩得game就要面對,嘈根本無用,人地理得你做緊乜
回復 支持 反對

38# p13234
公說公有理 婆說婆有理
既然你"有品", 你有你追求和平既赤壁世界
我地有我地"冇品", 係game度乜lv既人都殺
大家5好阻大家追求既野lo =]
回復 支持 反對