打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] (轉貼)赤壁14兵種排行

關閉 [複製鏈接]
56# chason1985

命不想....係朱古力牛奶兜B...唔係禾呀[[onion_60]]
回復 支持 反對

56# chason1985  

命不想....係朱古力牛奶兜B...唔係禾呀[[onion_60]]
rocky2628 發表於 3-9-2009 22:05
=3=一時打錯者 ...豬古力禾奶兜D
回復 支持 反對

命不該絕呀我係...
唔見你上線呀...你上線想同我玩場既話自己密我啦~~~~唔好享度打幾百字論文~~~
睇你打字就諗起d講波佬...淨係識講又唔識踢波
chason1985 發表於 3-9-2009 20:40

如果論文係咁小字就好啦^^
我一次過打哂咁多字..同你 連po左3次 又有咩分別呢?
難道你地軍既人...只係重量不重質?o? 3個po 同 我3,4段野 字數真係差好遠嫁喎^^
1人出現過既軍團^^又可以講得一餐
哩排至hit種唔係你地^^

我5想將我打過既野重復打2次 自己睇5清楚的話5該拉返上去
the end
回復 支持 反對

如果論文係咁小字就好啦^^
我一次過打哂咁多字..同你 連po左3次 又有咩分別呢?
難道你地軍既人...只係重量不重質?o? 3個po 同 我3,4段野 字數真係差好遠嫁喎^^
1人出現過既軍團^^又可以講得一餐
哩排至hit種唔係你 ...
諸葛謹 發表於 4-9-2009 00:22
=.=你算把啦~叫你上線搵我又潛水~上黎打論文你就叻~理論多多~摺埋啦
回復 支持 反對

=.=你算把啦~叫你上線搵我又潛水~上黎打論文你就叻~理論多多~摺埋啦
chason1985 發表於 4-9-2009 03:20

如果哩隻個PO 唔係講理論既話  我想問 講咩? 哩到就係分析緊14兵種既排行
要摺埋就要關哂成個PO
如果你想對號入座 我諗我幫唔到你..你可以搵下版主

好難同哩位大少溝通..唔想重復重復重復再打相同既字 再見^^
回復 支持 反對

如果哩隻個PO 唔係講理論既話  我想問 講咩? 哩到就係分析緊14兵種既排行
要摺埋就要關哂成個PO
如果你想對號入座 我諗我幫唔到你..你可以搵下版主

好難同哩位大少溝通..唔想重復重復重復再打相同既字 再見^^ ...
諸葛謹 發表於 4-9-2009 08:42
而家邊個一句叫我留名先~留左名你又扮傻仔...咁你叫我留名做咩~哈~講黎聽下先啦~叫我留名把鬼??自己身為東吳都督~~~享樂古就懶型咁一句叫人留低名...而家留左又無左回事...認真答我一個問題先啦....你當初叫我留名係咩野一回事呢...我諗大家都好想知~~~~哈哈
回復 支持 反對

而家邊個一句叫我留名先~留左名你又扮傻仔...咁你叫我留名做咩~哈~講黎聽下先啦~叫我留名把鬼??自己身為東吳都督~~~享樂古就懶型咁一句叫人留低名...而家留左又無左回事...認真答我一個問題先啦....你當初叫我留名係 ...
chason1985 發表於 4-9-2009 12:52

想問你玩左幾耐電腦? 上到論壇 你改既名5係game既名 難道 不會問你嗎?
ok 如果你唔想我叫你 game名  chason1985 ^^ 24歲仔 講野種咁.....唉

我5似你!唔想將字不停打幾次..你望下哩段野..留名完又留名又留名..講黎講去都係哩句..
如果你係有閱讀障礙既話可以去睇下e生..如果唔係有病既話 就唔該你禁返之前睇^^

串? 哩到開得PO 我就有權留言..你有權唔回應我  我亦都唔希罕你回我^^
如果你唔鋸我講既野 有料子就搵版主 BAN我^^ 如果無PT 無料子 就同我收檔^^
CHASON1985 5收檔 5BAN我 又無PT既話..你可以叫版主/樓主關PO^^ 我係唔會回應
無聊百痴同我無關既PO^^

留返個PO比人分析14兵種排行!! 5想同你離哂題^^一黎到回應就話打交 分析PO唔應該分析!”! 無理論回應理論PO 再見啦 CHASON1985
回復 支持 反對

想問你玩左幾耐電腦? 上到論壇 你改既名5係game既名 難道 不會問你嗎?
ok 如果你唔想我叫你 game名  chason1985 ^^ 24歲仔 講野種咁.....唉

我5似你!唔想將字不停打幾次..你望下哩段野..留名完又留名又留名..講 ...
諸葛謹 發表於 4-9-2009 13:56
-.-正一口水佬~不過算啦~你個團d人我不嬲都有殺開~你口唔口水都無乜影響~以前唔殺東吳d人就話我俾面雅姬~而家我殺東吳d人都可以話俾面你 c__C你慢慢享樂古發揚你地東吳精神啦~~~~~口水佬
回復 支持 反對