查看: 1848|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] SD高達》皇者之翼網吧對決賽

SD高達》皇者之翼網吧對決賽
之前《SD高達Online》開過兩次雙經,是否覺得不夠?天天雙經再不是什麼難事,難就難在你要如何戰勝其他對手,爭奪冠軍,為所代表的網吧成為「SD高達皇牌網吧」。
第一屆「《SD高達》皇者之翼網吧對決賽」的報名表已經向各網吧發出,自認駕駛技術高超的你怎可以錯過,趕快找一間相熟的網吧,查詢代表選拔詳情,只要贏取比賽,代表的該所網吧就會得到為期半年的雙倍經驗及G幣加乘,參賽玩家更可以獲得以劉備高達、關羽高達、張飛高達造型的獎盃,究竟哪一間網吧會成為首屆皇者網吧。(賽際為 4VS4 小隊賽)
冠軍網吧:半年雙倍經驗及雙倍G幣加乘綁定
亞軍網吧:三個月雙倍經驗及雙倍G幣加乘綁定
季軍網吧:一個月雙倍經驗及雙倍G幣加乘綁定
優勝代表隊:SD高達三國傳造型獎盃
報名截止日期:2009年8月15日
賽際及賽規發出:2009年8月20日
還不快點聯絡相熟的網吧!享受日日雙倍經驗的滋味!
回復

SD高達冠軍獎杯
回復 支持 反對

如果我附近果間win左就正.....日日網吧
回復 支持 反對

技持IONE吧
最多分店
行兩步就有雙經^^
回復 支持 反對

咁你地仲唔去問下D網吧= =
回復 支持 反對

技持IONE吧
最多分店
行兩步就有雙經^^
gunsyskkl 發表於 24-7-2009 10:33

連鎖既都計?應該唔系掛
回復 支持 反對

呢個活動好絶 ............  一舉二得,網吧得益,玩家得益。   唔知D網吧有冇回水比拒 =.=
回復 支持 反對

呢個活動好絶 ............  一舉二得,網吧得益,玩家得益。   唔知D網吧有冇回水比拒 =.=
shimaseiki 發表於 24-7-2009 10:35

gameone會咁積極?
應該網吧會比$佢(估下,勿插)...
回復 支持 反對

我諗會有網吧請槍~win生意一定升一兩升
回復 支持 反對

8# F_ai

我地GAMEONE一向做比賽都不收分毫~唔好亂估~網吧唔會俾錢我地

GAMEONE唔積極就唔會有7.1個SHOW~更加唔會有其他野啦~
回復 支持 反對