打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 俾卡死可以如何 ? GM不理 +想我有勁多點品

我之前成日都係咁
不過 你可以試下 轉ser 再入過(2~4次)
如果仲係唔得 你 要logout同login番 咁就得
呢個辦法ok work
回復

1.重開赤壁
2.重開電腦
回復

等GM打救不茹揾人打"救"你重好
回復

安 全 區 :
通 常 卡 住 都 係 半 空 ,,,
用 唔 到 回 城 ,,,
用 唔 到 旗 ,,,
如 果 你 個 角 色 係 女 性 既 話
叫 個 男 角 黎 會 抱 到 你 出 黎 ,,, ( 未 証 實 得 唔 得 ,,, 聽 人 講 )
如 果 你 係 男 就 睇 最 下 面 個 方 法

非 安 全 區 ,,,
1 . 叫 人 係 野 外 殺 死 你 ,,,
2 . 如 果 有 " 挑 戰 " 就 引 d 怪 黎 打 死 你 ,,, ( 除 裝 俾 佢 打 )
如 果 冇 e 招 就 用 方 法 1 ,,,
同 安 全 區 一 樣 ,,, 你 係 女 就 叫 男 黎 抱 你 ,,, 係 男 既 就 睇 下 面

有 1 個 都 最 好 用 既 方 法 ,,,
首 先 密 gm ( 紅 金 宝 ) 之 後 同 佢 講 係 咩 線,,  咩 地 方 ,, 咩 坐 標 ,, 等 陣 會 幫 到 你 ,,,
不 過 要 睇 下 gm 係 唔 係 到 先 -3- ,,,
例 : 14 線 關 中 長 安 城 西 市 , 坐 標 xxx , xxx

因 為 我 成 日 卡 用 e 個 方 法 有 時 好 快 就 得 ,,,
禁 game 入 面 果 個 " 呼 叫 gm " 係 冇 用 ,,,
回復

你係女既話,比人卡死左咪可以喂抱番你出黎
回復

用回城!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

第一,登出登入loading時候就狂按方向鍵
如果可以,同人决鬥打暈你
或者冰你
回復

你可以叫人黎同你決鬥 叫人地用技暈你 就應該唔會再卡了!!!

如果呢個方法唔得 咁我都幫唔到你了!!
回復

如果GM唔理玩的話,按回城,如果按了都回唔到,咁就要等一個小時,一次唔得再等落去.
回復

回城...
落線再上...(不過唔係次次得,我試過一次得咋...)
回復