查看: 6299|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人有同感...想轉介面!?-0-''?

各位......
想信係得呢個版~而又冇走到ge人....
都係玩左唔小時間ge人la~
但係.....
隨住星夢ge改變~
唔知大家有冇同感~
就係....好想佢快d轉個介面!!!
以前令令ge藍介面...想信大家一定勁懷念...
而我....
就勁想佢快d轉介面la!
唔只係轉返做藍介面..
而係想佢變得更+令~
因為而家呢個....黃介面....
我已經覺得厭la(其實本身都唔令-.-...)~~~
而且星夢又就快搞新地下城d野.....
最好整返令d野la....襯返佢....
唔好次次都搵返星空d野出黎做新野~
聽講最近隻獅子都係星空野黎-.-''''
好!!講返正題~
大家又想唔想星夢快d轉介面呢!?
單選投票, 共有 69 人參與投票
92.75% (64)
7.25% (5)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我想轉埋登入戈到既公仔~把搥仔都冇左好奈啦- -"
出過d新公仔仲好- -"
介面轉埋就仲好=]
回復

我都覺,橙色好樣衰,我比較喜歡d科幻d的顏色
回復

7月大更新又黎la!!!!-3-'''
勁想今次轉埋介面!!!
有冇人一樣呢!?
不如一齊sd e喵比星夢....
一齊講快d轉介面la~
而家果個黃色真係對到厭-0-'''
回復

算啦...想就一定想..
由佢藍色轉鑿色果昤巳經比人插到飛起..
佢轉鑿色係因為2年前佢出399..
出個戰團系統,配合番先轉色..
講真..你問下有邊個想既人冇sd過e-mail / 同在線gm講過?
星夢而加只係識得呃錢..
咩刀話「多謝玩家寶貴意見」又或者係「巳把意見向工作人員反映」
我係2年前佢一轉完就巳經sd過起碼2o次e-mail係話我想轉 - -..
咪又係冇回覆,講真,,如果佢肯聽玩家意見既..
就算明知佢呃錢..刀樂意d比佢呃丫 -  -''...
回復

頭像被屏蔽
回復

轉啦轉啦~~~~
好想用藍色 '""   藍色令好多  ~"~
黃色真係玩到厭哂lu = 3 =                   [[yoyo_114]]
回復

我個fd玩星空ge話我知...
所以呢~
d人唔好成日話佢抄索c機械獸la-.-''''
雖然.....
佢而家都未肯自己設計-0-'''
重有ar...
我就係話佢而家搞新地下城d野~
就係話噤不如一次過搞埋轉介面~
起碼可以襯返個d新任同新地圖....

回復

開頭都幾新鮮既,
但係耐左宜家隻色真係有少少悶,
不過樓主都講左,佢要正新地下城d野,
我諗又排都唔轉得lu-3-
同埋呢我想問,隻c子真係之前星空既野黎嫁!?(我冇玩過星空唔知)
我仲以為星夢改左會自己設計野,點知又係抄,失望lu。

回復

但係個問題係....
星夢佢完全唔理low-.-'''
sd過e喵去回音都冇\口/'''
大家一齊sd去!
而家星夢越搞越廢~
個神武又係噤~
推下推下而家都唔知點!
大家一齊sd去+埋呢個post ge網址la~~
回復