查看: 35520|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家唔好玩Yaho魔力,無聊到冇人有[果兩個所謂gm入左黎]

關閉 [複製鏈接]
果兩個所謂GM係第三,四個留言
仲要串柒柒咁,間接串埋其他game,
屈我話我想做gm,呢d真係不可理喻
仲要又爆粗又扮我之前係佢壇既名
我之前叫鬼鬼,佢又跟住叫,
呢d GM正式跟尾狗,好難想像佢點管理到個game,大家唔好玩,
隻game遲早都汁,玩黎都罷

佢果d主程式同登入器都係由第二個ser搵番黎,仲要係汁左果d,自己唔識整又唔試下整,

佢話人人公平,但game入面又比哂d gm介比熟人,之後我係論壇到問佢,

係佢自己係簡介度寫明有問題歡迎發問,咁我咪問去佢論壇囉,

問左佢冇理不特止仲要串番我轉頭,佢d衰野大把人知,

有次我係game叫佢陪我升,咁大佬成隻game得佢地兩個咁多,我唔搵佢地搵邊個升??

佢又以gm既口吻同我講"請自行找玩家升lv",個ser好多人咩?我搵邊個幫我升先?

之後我同成班人用外掛炸佢,佢仲扮哂野咁ban左幾個ip,

實際上佢冇ban過ip,做唔到又要自認,呢d gm係咪無聊得濟??

之後我咪同佢嘈下囉,條友仲要淆到封埋我ip,勁無奈,

大家唔好玩呢個魔力,唔係gm都有勁野送,仲要只比gm既熟人,

連咩gm介同牛鬼都送得出,我真係笑爆咀

PS:佢果d咩5倍同1級寵自動出現都假既,大家唔好信

回復

原帖由 鬼鬼. 於 16-2-2008 16:45 發表
你收啦[[onion_53]]

算啦你,我係你個壇話會唱衰你地,我依家總算做到,

但係依個遊戲岩岩先開始,我諗你地做好心理準備,

我搵埋其他人幫我唱出去先^^
回復 支持 反對

原帖由 鬼鬼. 於 17-2-2008 18:32 發表
果兩個所謂GM係第三,四個留言
我同你講左我唔係GM,我係Knowledge Forum譠主
仲要又爆粗又扮我之前係佢壇既名
個Forum係我既,我話爆得粗就爆得粗
我之前叫鬼鬼,佢又跟住叫,
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫 ...

係,個壇係你既,你鐘意點爆粗都得,但係呢個壇係你既咩

唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,大把人憎到你入心入肺
回復 支持 反對

原帖由 鬼鬼. 於 19-2-2008 16:36 發表

仲要串柒柒咁,間接串埋其他game,
我幾時串埋其他game呀?證明比大家睇OK?
屈我話我想做gm,呢d真係不可理喻
http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=541
依D咩黎架;P
係,個壇係你既,你鐘意點爆粗都得,但係呢個 ...

哇好勁呀 好多POINT呀

你做既野簡直同一位小學生冇分別

仲有我唔係因為做唔到GM而玩野

唔好將兩件事拉埋一齊講

因為我唔想好似你地咁失敗

用GM介黎做人咋
回復 支持 反對

原帖由 鬼鬼. 於 19-2-2008 16:40 發表

咁好 靠森林小妖幫我地宣傳先有咁既成效

連魔力ONLINE都未玩過唔該收聲啦,

人地個魔力已經臭名遠播,你仲扮哂知咁,

回復 支持 反對

原帖由 鬼鬼. 於 20-2-2008 16:07 發表
仲有我唔係因為做唔到GM而玩野

老老實實,咁你點解要玩野???
今次我認真問,希望你認真答  

睇黎我講幾多次都冇用,
係你壇講一次又係咁,呢度講幾次又係咁,我係指你地班人亂發gm介比熟人先玩野咋,你仲想我講幾多次呀哥哥,玩野果個唔只係我囉唔該,唔好成日以為自己乜都識先得架,你夠膽就封埋果班人囉,不過睇你都唔夠膽

係呢,唔知你連貼左幾多次呢可?唔好當呢度好似你論壇咁乜都呃一次先得架,呢度唔係你黎既地方囉
回復 支持 反對