打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 地理玩法(有錢人玩)

其實每個系都有本身嫁資質,,,
好似歷史加智最大,,,其次敏效果最大,,
pe加攻最大效果體其次
地理體,,之後攻
醫生敏之後體
就好似你地d寵甘,,,
加上每個系一開始都有基本數值,,,
基本上最高果2樣就係發展力最強果2樣,,,
全體地理不失為好玩法,,,
但係武器方面要沖勁d,,補番不足,,寵緊係要高攻,,,
打王,,,有個超強理挑釁左隻王,,,,仲怕咩= =?
甘死啦,,全敏地理,,一下閃唔到咪掰掰- -??甘咪即係豆腐仔= =??
同歷史/魔攻怪打閃避率1萬都好都係閃個屁,,,全敏一下掰掰= =
樓主你呢個唔偽咩新玩法,,係地理傳統玩法
戈d咩全敏就係笑lun死,,,閃閃閃,,魔攻閃屁,,,物攻比你閃佢10下呢,,你全敏打佢r痕?
佢打你1下就=,="""
全體地理,,打人都係r痕,,憑地加萬守+幾廿%防,,當佢加30%呢,,,本身1000防變1300防
打到你mo mp 佢仲有大把hp同你玩-3-萬守又可以打人,,我比盡你pe打佢300呢
佢打你200,,,邊個hp多呢,,?全敏收皮
p.s 全敏= 打怪打人幫手r痕,,頂怪頂人一下死人

咁當然~3體2力~4體1力都係唔錯玩法

回復 支持 反對

甘玩地理唔通你組佢期望佢超高攻- -??
打王果陣冇佢頂下,,d醫生歷史點算,,
回復 支持 反對

原帖由 無量光 於 4-2-2008 15:12 發表

加全敏? 會唔會唔夠血防頂怪咖

會變左一個廢acc
回復 支持 反對