打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (天空)去打小保險箱行過分流6見到成班66-73拾一班56-61人

原帖由 鍋貼 於 6-1-2008 16:59 發表
你地唔知就唔好亂講野 中傷人啦 0.0
尋日我係度 0.0 乜都清楚晒囉
d人唔知右側點升 係度打人地d怪
每個ser都係咁打嫁啦 .佢地咁做就係度搶人地埸
小嬡小言佢地本身好地地叫佢轉ser"好有禮貌
係佢地唔肯轉 仲鬧 ...

我係咁多個板睇過晒.睇埋game書..暫時都好似得你地覺得包場係岩架law..
你試下開個post話包場係岩既..一個場剩係可以得一隊人係度打既..睇下有幾多人入黎插你.
包場趕人走仲要講到自己岩晒
回復 支持 反對

個埸剩你你地開女神先打得 唔該你自己去玩私服 唔好阻住的低lv打怪升啦 白痴 開女神唔代表個埸你架 高lv人士
回復 支持 反對

你地唔識佢就咪講咁多啦
話人包埸唔岩
你地唔試下落SER 1 打人D怪?
睇下會唔會比人屌到7彩
唔識打右側咪嘈
唔係話高LV蝦低LV !
仲係度串柒柒

你話gm都話包埸唔岩-0-你覺得gm理到咩??佢有本事咩
右側咁樣打法都係玩家搞出黎0.0 而家講咩gm牙?
gm理到咁多就成日嘈啦? 係GAME個陣 .你地成班夢之家族唔敢出聲.
ADD都唔敢ADD!. 而家係度開POST 講人  . 賤唔賤格D?
最憎D人無膽係GAME 嘈 之後上黎開PO中傷人
話人地無品德 好似你地都係喎
係度扮晒唔知情 .又唔認係夢家族D人
CHEAP!!!!<<<!
回復 支持 反對

0.0而家唔係話人地包唔包埸唔岩囉
咁夢之人地右側d人個個都係咁升.
係打全埸嫁嘛
係鬼包埸牙!?? 小嬡同小言無話過個埸包左0.0
只係叫佢地轉ser .佢地唔轉仲要串人! 好野
而家又唔係唔比佢地打
夢之家族d人爆晒全部狼wo

e 天水圍人同小山  你地又話你路過唔知咁多既?
乜你後尾又咁清楚-___-?你地咁8掛係度睇戲牙?@@
後來又話知情@0@你地好西利牙
你根本就係夢之家族D人
係度扮唔識~幫住晒@0@你收下皮啦
識小嬡小言既都知佢地唔睇LV=]
唔會亂咁串人囉0.0亦唔會話蝦低LV 0.0 係人地搶佢地先會嘈
係夢之家族個副家長串人先
回復 支持 反對

高LV人士!?!? 聽講你都6X-3- ;;即係你都係啦?
點解你地咁搞笑 *V*鍾意去屈人既
明明係( 夢之家族)D人串先-口- 小嬡小言佢地先出聲嫁啵
唔該你地唔好係度中傷人啦@@好無品德牙

=33=唉 都唔明點解D人唔夠串就開PO玩
-3-係度亂咁吠 . 真好笑
-333333333- "唔該D旁觀者唔豬情唔好亂講野哇
A+++A
回復 支持 反對

咩開佐女神個埸就係你地架啦?勁啵=.=果然係高人
回復 支持 反對

原帖由 鍋貼 於 7-1-2008 05:35 發表
0.0而家唔係話人地包唔包埸唔岩囉
咁夢之人地右側d人個個都係咁升.
係打全埸嫁嘛
係鬼包埸牙!?? 小嬡同小言無話過個埸包左0.0
只係叫佢地轉ser .佢地唔轉仲要串人! 好野
而家又唔係唔比佢地打
夢之家族d人爆晒全部狼wo

重點在於佢地有無爆你地拖緊既狼
無既話 你地叫人走就唔係路囉  (唔通成個ser只有你地可以升?)
佢地態度差當然有唔岩
在我的角度你地雙方都有錯就是了
回復 支持 反對

人地無打佢拖緊的狼 反佢佢地開女神果幾個去搶返岩岩來拖緊狼狼來打囉 仲聲俠惡咁
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 7-1-2008 14:02 發表

重點在於佢地有無爆你地拖緊既狼
無既話 你地叫人走就唔係路囉  (唔通成個ser只有你地可以升?)
佢地態度差當然有唔岩
在我的角度你地雙方都有錯就是了

岩丫..重點就係冇爆到佢地拖緊果d狼....人地去左右側2分鐘都冇..打左10隻狼都冇..佢地竟然話夢之果班人爆晒全部狼wo...
回復 支持 反對

原帖由 鍋貼 於 7-1-2008 05:34 發表
你地唔識佢就咪講咁多啦
話人包埸唔岩
你地唔試下落SER 1 打人D怪?
睇下會唔會比人屌到7彩
唔識打右側咪嘈
唔係話高LV蝦低LV !
仲係度串柒柒

你話gm都話包埸唔岩-0-你覺得gm理到咩??佢有本事咩
右側咁樣打 ...

打人d怪??你打人地打緊d怪係邊都比人屌架la..而家好似人地冇打你地拖緊果d怪law...只不過各有各打.打自己拖緊既怪...一個人拖晒全場打@@..成日幾隊人各有各拖狼黎打都好平靜.係d人咁霸道剩係比自己果隊人係度拖狼趕其他人走姐.人地唔想再嘈坐係度就話人唔夠串.係game唔敢串.人地係game出聲又話人嘈..你講晒la..人地唔想同你班人嘈.你班人仲以為自己好勁串到人冇聲出.好天真呀...仲有.你幾時有問過我係唔係夢之家族既人?好似冇law.我地有話唔識夢之家族既人咩?又好似冇喎..事實小山係岩岩經過..我又係睇到全頻之後.走去佢部電腦隔離一直睇住咁咪知件事law..話人cheap之前同下自己個腦先la..我地成班人係網吧睇住..係game唔出聲係因為唔想再晒氣同你班話自己打晒成個場唔比人打既人嘈.覺得嘈黎都冇為.咪有得你班人自己繼續係game度講野law.

回復 支持 反對