樂古Nakuz

標題: 喂! 大家有野睇啦喂 快d恥笑 [打印本頁]

作者: hihi98    時間: 29-6-2015 00:58
標題: 喂! 大家有野睇啦喂 快d恥笑

今次自爆唔切呀???
得啲廢料就算9數啦
好丟假呀
叫聲大佬先啦 唔要爸爸喎
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM 呢?
大家請盡情笑 用舊機 S F91贏左SS 無正
會唔會太廢
成場冇學傻鳩乂之光用LAG機招
陰公 以後冇得話自己不敗金身 俾我破左
作者: 勝者YO    時間: 29-6-2015 01:01
終於有人收佢皮 睇下佢可以點駁先
作者: 大家哥11    時間: 29-6-2015 01:04

其實我hand左機  所以一直冇郁到 你見我冇郁就唔應該打我 所以呢場唔計  果場無正對f91重有50秒 20:10的...  靠人hand機 狂殺唔郁就串人廢料  圖姐 我又po-.-[img][/img]

ss打ss都輸比我隻無正 你又點睇
作者: 勝者YO    時間: 29-6-2015 01:12
回復 3# 大家哥11
出現了 好厚臉皮 總知人地贏左你 嘈? 7晒啦
仲敢唔敢叫單挑王?
作者: 大家哥11    時間: 29-6-2015 01:20

你理智少少啦  我hand左機唔郁比佢殺番三次之嗎=,= 咁都叫贏?   如果你真係當佢贏左我ge 咁我都贏番佢 咁又係唔係叫和左 重點叫贏左我呢=,=   講真啦 張圖咁細都唔知有冇改到     乜有人叫過我做單挑王咩@_@  thanks果位人兄
作者: 亞瑟姆    時間: 29-6-2015 01:24
張圖好細,睇到25:20,估計樓主係拖到最後一秒先射爆對面。
作者: UTX008    時間: 29-6-2015 01:28
柒到無朋友,宰狗拍埋片既話就無得走數
作者: 工口仔    時間: 29-6-2015 01:32
其實我hand左機  所以一直冇郁到 你見我冇郁就唔應該打我 所以呢場唔計  果場無正對f91重有50秒 20:10的... ...
大家哥11 發表於 29-6-2015 01:04

乜你又hand機呀? 說好的自己電腦好順呢? 成日同人打又話彈機又hand機又話Lag
上到樂古問你就話自己好順~
都唔知你係唔係精神分裂
作者: hihi98    時間: 29-6-2015 01:35
回復 6# 亞瑟姆

冇咁得閑 如果我係好似你咁講 圖中右手邊就會立刻出現擊殺信息 但係冇 所以我係光明正大赢左佢
作者: hihi98    時間: 29-6-2015 01:42
回復 3# 大家哥11

唔好咁快嬲嬲豬先 我輸有乜所謂
最重要係 我赢左你條彈機無賴
咁你以後就冇得再咁把炮啦
你明唔明呢場唔係一勝一負打和咁簡單 係我拆左你招牌呀 呢一場永遠係你不能磨滅既污點 係剩低呢30幾日足已俾人成為娛樂
作者: hihi98    時間: 29-6-2015 01:51
第一次放圖 質素係差啲 歡迎各位推廌一啲放圖網俾我 (乜9野圖撲就唔好講 我有原圖 可以再放 放到佢滿意為止
作者: 亞瑟姆    時間: 29-6-2015 01:56
回復 11# hihi98

http://imgur.com/
呢個放圖網,國際通用。
唔想註冊既話,可以用Google/FB/Twitter/Yahoo帳號直接登入
登入之後,上載高清圖唔會被破壞式壓縮。
作者: 大家哥11    時間: 29-6-2015 02:19
其實我係可以把炮落去  因為你太認真 話對我造成永遠污點 認真便_了。。。 你成個勢都輸比我  你只係殺左三次唔郁ge我就甘瘋狂 睇黎我ge勢力係sd入面都幾重要 幾大  其實你用ss都輸比我隻無正 換句話說我贏了你 因此呢個只係廢po
作者: UTX008    時間: 29-6-2015 02:23
豬腸,輸左就認啦,證據確鑿你仲賴乜9野呀
作者: hihi98    時間: 29-6-2015 12:12

清楚d未?
用左你講既放圖網 THZ

作者: chuanyan    時間: 29-6-2015 13:04
舊機都可以好勁
F91本身都係OP機
IJ同F91兩部打
都係睇技術定賽果

(不過如果IJ裝機動型個LV12部件無節操高空掟標,單打黎講都幾難輸)
作者: 大家哥11    時間: 29-6-2015 13:44

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
甘呀  我又po啦  我贏左你兩場  係咪叫贏左...
拿 你想計贏ge次數又得   計分ge總和又得 點計都係贏緊你= =   我hand左機 殺我唔郁ge三次都可以叫贏? 弱者
作者: hihi98    時間: 29-6-2015 13:52
回復 17# 大家哥11
甘你伯母 有赢有輸有幾出奇 反正你終於俾人正正式式咁贏咗一次 我輸得起呀 好過你成日彈機輸唔起 今次你成隻7獴獴咁 笑死人咩 以後俾人見到就多一個印象 就係輸咗俾我 叫聲契爺我就放過你 好嗎?
作者: 大家哥11    時間: 29-6-2015 14:00

比人多一個印像就係輸左比你...  睇黎你真係好認真  睇輸贏睇得好重...  我贏又多過你  分數總和又多過你 總計你輸左比我  你比我叫你做契弟 我放過你啦 ~_~  再講 你輸得起就唔會自爆啦  重要自爆前打boooooooom  你柒唔柒    59.29<---7.7二次方^_^   五十步笑百步
作者: 勝者YO    時間: 29-6-2015 14:03
回復 18# hihi98

笑死 你睇下佢啲反應 完全冇晒之前既嘴炮 剩係得返狡辯 話自已lag機 而家講野要加…… 啲底氣消失哂 都宜家仲要掙紮 省返啖氣叫契爺啦
作者: UTX008    時間: 29-6-2015 14:07
回復 20# 勝者YO

佢以前個D連嘴炮都不如,似係小學雞鳩嗚多D.
而家??小學雞都不如,似個智障,死剩把口
作者: 大家哥11    時間: 29-6-2015 14:10
笑死 同一個人開三個ac對我有太多偏見 唔識放大眼光擴闊視野  等我教你地將個重點放係邊啦  重點應該放係計贏ge次數   重有所得總和分數呀   一個二個針死我 重點只著重我ge氣勢 反應  我係咪倒番轉頭講句  多謝你地留意我呀  好似做左明星咁   想引我笑又唔洗做到咁明顯ge 小卒們
作者: 工口仔    時間: 29-6-2015 20:35
笑死 同一個人開三個ac對我有太多偏見 唔識放大眼光擴闊視野  等我教你地將個重點放係邊啦  重點應該放係計 ...
大家哥11 發表於 29-6-2015 14:10

重你老母...你講多兩講你又話假設架喇
一有乜唔掂輸唔起就"搬龍門"

明明自己身子很誠實地想曬自己嬴左一兩條友好威威
你係要氣勢唔該拍片喇 得幾張圖我睇都睇到悶
最膠係你嬴一兩條友就開個專屬post 都唔知你諗乜...
你求其搵條友留言都話你廢喇...

你一陣又係度打飛機"搬龍門"唔知叫大家欣賞你既重點係乜乜乜
又話係"假設" 反正你點"搬龍門" 都唔會有人覺得你玩得好勁

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontact2ww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2